Nehoda mládežníkov s alkoholom v krvi. Auto skončilo na streche a všetci zranení


Alkohol za volantom a mládežníci

Foto: Nehoda mládežníkov s alkoholom v krvi. Auto skončilo na streche a všetci zranení Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj

Napriek opatreniam a osvetovým kampaniam sa počet prípadov jazdy pod vplyvom alkoholu stále zvyšuje. Podobný prípad sa stal aj v Skalici, kde v dôsledku alkoholu nezvládol jazdu mladý šofér.

O prípade informovala Polícia Trnavského kraja na svojom Facebookovom profile. Policajti boli vyslaní na miesto dopravnej nehody, ktorá sa stala v skorých ranných hodinách. Na mieste našli auto mimo vozovku v poli, prevrátené na streche a 3 osoby vo veku 22, 23 a 24 rokov, ktoré boli v ošetrené záchranárom.

Polícia okrem priebehu a príčiny nehody skúma aj to, kto v čase nehody sedel za volantom auta. Dve osoby boli po nehode pod vplyvom alkoholu a tretiemu bola odobratá za týmto účelom krv v nemocnici. Polícia ďalej vykonáva všetky potrebné opatrenia a zaistila viacero stôp, ktoré pomôžu k zisteniu, kto bol šoférom auta.


Pod príspevkom sa pritom rozprúdila debata o alkohole za volantom a mladej generácií. „Rychlokvasení šoféri a frajeri, myslia si že keď má čosi v krvi, tak je nesmrteľný? A ešte chcú znižovať hranicu na dosiahnutie vodičáku?“ napísal pod príspevok Giuseppe.

„No tak zoberú mu vodičák na pár rôčkov, dostane pokutu a potom môže pokračovať zase. Ja by som im odobrala vodičáky nastálo a hneď by si rozmysleli či budú sadať za volant ožratý,“ napísala Katka.




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj