Obyvateľov Trnavy hnevá padnutý strom a neporiadok v Trnávke. Za tie odpadky môžu ľudia, píše sa v komentároch


Do rieky Trnávka padol strom, zachytil aj všetok odpad

Foto: Obyvateľov Trnavy hnevá padnutý strom a neporiadok v Trnávke. Za tie odpadky môžu ľudia, píše sa v komentároch Foto: FB/Trnava

Znečistené chodníky na uliciach či odpady takmer všade, kde sa človek pozrie. Aj toto je bohužiaľ realita, pred ktorou niektorí ľudia zatvárajú oči. A hoci sú takmer na každom kroku odpadkové koše, nie vždy tam ľudia odpad aj vyhodia.

Nielen, že sa tak odpad nachádza na zemi po uliciach, ale často sa takto dostane aj do potokov či riek. Takýto odpad sa nachádza aj v Trnávke, kde ho dokonca zachytil padnutý strom. Na toto upozornil jeden z obyvateľov mesta na facebookovej skupine Trnavy. Strom pritom zachytil nie len odpadky ale aj špinu z rieky. „Dokedy bude ten peň prepínať Trnávka a zadržiavať všetku špinu?“ napísal užívateľ k fotografii, ktorú uverejnil.

„Kým ľudia nepochopia, že za to, že majú pos*aný život nemôže primátor. Len pre info správca toku nie je mesto,“ komentoval príspevok Patrik. „Dovtedy kým tam budú tú špinu tupý ľudia hádzať,“ napísal Peter.

Príspevok komentovala aj užívateľka Adi, ktorá svoj názor na príspevok vyjadrila jasne: „Kedysi nebol net. Boli chlapi, ktorí si vyhrnuli rukávy a za pár minút bolo po probléme. Dnes? Radšej šupnem na FB a čakám a čakám.“


„Dovtedy dokedy bude trvať kým sa naučia na frekventovaných miestach vysýpať koše každý deň, vrátane víkendu. Foto chodník vedľa školy, jazierka potôčika,“ napísal Miru, ktorý ku komentáru pridal aj fotografiu plného koša.


FB/Trnava

Na komentár pritom reagovalo viacero ľudí. „Kedy sa ľudia naučia, že keď je kôš plný, tak to nehodím na zem?“ napísala Jana. „Mne bolo raz napísané, že keď vidím plný kôš a mám smeti na vyhodenie tak si ich mám zobrať zo sebou domov,“ odpovedala na komentár Simona.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Nitra
Banská Bystrica
Nitra
Trenčín
Košice
Bratislava
Bratislava
Trenčín
Košice
Prešov
Banská Bystrica
Prešov
Žilina
Žilina