Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 42-ročnom Lukášovi. Auto sa našlo, no muž zmizol bez stopy


Polícia hľadá nezvestného 42-ročného Lukáša Rollera

Foto: Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 42-ročnom Lukášovi. Auto sa našlo, no muž zmizol bez stopy Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj

Polícia aj rodina žiadajú o pomoc pri pátraní po nezvestnom 42-ročnom Lukášovi Rollerovi, ktorý má trvalý pobyt v Bratislava – Devín, no prechodne sa zdržiaval na adrese Hamuliakovo, okres Senec. Posledné informácie z lokalizácie rodinou a telefónu nie sú úplne presné. Nezvestný muž mal včera (23.5.) ráno odísť o 06:00 hod. na svojom aute bielej farby značky Jeep Kompas z Hamuliakova do mesta Šamorín. Tam chvíľu zotrval a neskôr sa presunul do časti Čilistov, kde v blízkosti hotela Kormorán zaparkoval auto. Posledné stopy ukazujú jeho pohyb pri priesakovom kanáli.

Popis nezvestného muža:

  • 180 cm vysoký silnejšej postavy
  • tmavohnedé krátke prešedivené vlasy
  • prešedivené fúzy aj brada
  • držanie tela mierne zhrbené
  • popis oblečenia nezistený.

Fotografia muža je z roku 2002.

Muž je už viac ako 30 hodín nezvestný a jeho pohyb nie je rodine ani polícii zatiaľ známy. Z dostupných informácií polícia preveruje možný pohyb osoby, no v tomto prípade sa informácie rozchádzajú. Ak ste muža od včera zazreli, najmä v okolí nálezu auta, všetky informácie pomôžu určiť jeho ďalší pohyb a osobu vypátrať, uvádza polícia na svojom Facebooku.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj