V parku pri Kalvárii sa kopia odpadky. Každé ráno tam zberám sklenené fľaše, píše Trnavčanka


V parku pri Kalvárii nechali ľudia fľaše od alkoholu. Takto to tam vyzeralo

Foto: V parku pri Kalvárii sa kopia odpadky. Každé ráno tam zberám sklenené fľaše, píše Trnavčanka Foto: FB/Trnava

Nie je ničím novým, že po celom svete prevláda problém s odpadkami či neporiadkom, ktorý ľudia častokrát nevyhodia a nechajú ho jednoducho v tráve či pohodený na zemi. Nájdu sa však dobrovoľníci či dobrí ľudia, ktorí sa oň postarajú a vyhodia ho do koša. Na podobný neporiadok pritom upozornila Dagmar, ktorá v parku na Kalvárii nachádza hromadu sklenených fliaš od alkoholu.

„Pekné počasie a pokosená travička láka mladých ľudí urobiť si párty v parku na Kalvárii. Je fakt taký problém urobiť pár krokov a vyhodiť po sebe ten bordel do smetiaka? Nehovoriac, že tých kôpok tam bolo viacej,“ napísala v príspevku, v ktorom uverejnila aj fotografie pohodených fliaš v tráve.


FB/Trnava

„Chápem Vaše rozhorčenie, ale títo ľudia pravdepodobne do tejto skupiny asi moc nechodia,“ komentoval príspevok Marek. „Už ste si odpovedali a podložili to aj foto dokumentáciu. Áno je, bohužiaľ,“ napísal Mareček. „Nebol to neporiadok po tej akcii v cukrovare?“ reagoval na príspevok Igor, na čo mu Dagmar odpovedala: „Možno. Chodím tam roky a každé ráno zberám sklené fľaše a hádžem ich do smetných košov, lebo potom tam príde partia opitých a tí čo nájdu, rozbíjajú a potom zberám rozbité sklo.“ „Fľašku dvihnúť k ústam je ľahšie. Je to smutné, ale je to tak,“ napísal Erich.



Nitra
Prešov
Bratislava
Trenčín
Košice
Trenčín
Nitra
Bratislava
Žilina
Banská Bystrica
Banská Bystrica
Košice
Prešov
Žilina