Na otca na trnavskom pumptracku zavolala žena políciu. Mal si natáčať deti na mobil, u ľudí sa nestretol s pochopením


Neznáma žena zavolala na otca políciu. Vraj si natáčal deti na mobil

Foto: Na otca na trnavskom pumptracku zavolala žena políciu. Mal si natáčať deti na mobil, u ľudí sa nestretol s pochopením Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Človek sa počas dňa stretne s množstvom ľudí, na ktorých si neskôr ani nespomenie. Ak sa však s niekým neznámym dostanete do konfliktu či nejakej potýčky, veľmi dobre si ho zapamätáte. To sa stalo aj otcovi z Trnavy, ktorému sa pred niekoľkými týždňami stal nepríjemný incident na Pumptracku.

„Pred dvoma týždňami som bol so synom na prednádraží bicyklovať na Pumptracku a nejaká pošahaná panička na mňa uprene a nenávistné pozerala, potom k nej prišiel čierny Mercedes, potom k čiernemu Mercedesu prišlo policajné auto PMJ, prehodili pár slov na prostriedku cesty, blokovali chvíľku celú cestu. A dvaja policajti prišli ku mne na dráhu, legitimovali ma, pred synom a ostatnými športovcami.. zobrali si ma bokom, vraj, že ma museli preveriť, lebo dostali oznámenie… že si natáčam na mobil malé deti.. no hotový cirkus. Ak má niekto podobnú skúsenosť, môže sa o ňu podeliť, možno spoločne odhalíme tú pošahanú osobu, ktorá volala políciu,“ napísal v príspevku na facebookovej skupine Trnavy.

Pod príspevkom sa hneď kopili komentáre. Väčšina ľudí chápe konanie ženy, ktorá na muža zavolala políciu. „A teraz si predstav, že by tam bol naozaj nejaký úchyl, ktorý si točí deti, ktovie z akých dôvodov. Ako rodič by si asi bol rád, keby bol niekto ostražitý a zavolal políciu. Aspoň vieš, že aj keď si na verejnom priestranstve, bez súhlasu rodičov nemáš točiť či fotiť cudzie deti,“ napísal Tomáš.


„Nič v zlom, no zober si to z tej druhej strany… neviem, či ťa videla prísť so synom a či si počas toho, ako sa syn vozil aj s ním hovoril. Ak si tam len tak sedel na lavičke a natáčal si syna na mobil a ona nevedela, že ste tam spolu, tak to z jej strany považujem za celkom logické... ja by som možno prišiel za tebou a spýtal sa ťa, či si tam s niekým a prečo natáčaš, určite by som nevolal hneď políciu… ale ja som chlap… opatrnosti v dnešnej dobe nie je nikdy dosť. Ber to tak, ako by si sa zachoval ty v jej situácii, ak by si videl, že cudzí chlap na nejakom detskom ihrisku si natáča deti,“ komentoval príspevok Peter.

Medzi komentármi sa však našli aj príspevky, v ktorých ľudia píšu o podobných skúsenostiach. „No na tom Prengu to začína byť čudné. Mňa zasa minule vytrúbil tiež tam nejaký kretén, ktorý išiel za mnou na aute (ja na bicykli). Že načo mám chodník? Tak so mu povedal že ten chodník je na chodenie. Samozrejme nezabudol skríknuť z bezpečia auta že som ko..t. Nuž čo kretén, ktorý sa bojí zastaviť a povedať mi to do očí. Nuž takí sme,“ napísal Jozef. „No mňa takáto PANIČKA tiež mentorovala, že s dcérkou čo sa učila v parku na bicykli o pomocných kolieskach šliapať zvozila a posielala na cyklochodník,“ komentovala Vea.

„Ja som na tom pumptraku už tiež zažil svoje. Vozil sa tam malý chlapec AUTISTA a vozil sa naopak cesty na pumptraku a nakoniec do mňa aj narazil bicyklom, tak som naňho zakričal trošku a hneď za mnou došla zrejme mama, že čo po ňom hučím on je AUTISTA a čo tam má robiť také decko choré a nakoniec zavolala chlapa na mňa, že čo tu hučím. Už som myslel že ma ide vyj..ať. Strašné, ešte ja som bol vinník nakoniec,“ napísal Lukáš.