Hlohovčan hľadá muža, ktorý na Pribinovej ulici poškodil niekoľko áut. Zverejnil jeho fotky aj videá z incidentu


Muž v Hlohovci poškodil niekoľko áut, teraz ho hľadajú

Foto: Hlohovčan hľadá muža, ktorý na Pribinovej ulici poškodil niekoľko áut. Zverejnil jeho fotky aj videá z incidentu
Galéria: 5 fotiek
Foto: FB/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Na facebookovej skupine HAKA zdieľal užívateľ Igor videá a fotografie muža, ktorý v Hlohovci na Pribinovej ulici, Hlohovčanom známa ako Kocková, poškodil minimálne tri autá. Stalo sa to v nedeľu 26. mája v čase okolo 02:15 hod. „Muž v čiernom tričku poškodil minimálne 3 motorové vozidlá. Sprevádzal ho jeden pán, no na videu je viditeľné ako s odstupom pár sekúnd a pár metrov išla za nimi skupinka 3 ľudí, ktorí ak neboli z partie, určite incident museli vidieť,“ napísal v príspevku.

Podľa informácií sa mu do cesty „postavili“ minimálne 3 osobné vozidlá, no tento počet nemusí byť konečný, nakoľko majitelia vozidiel na ulici sa ešte len oboznamujú s vyčíňaním tohto pána. Poškodený Igor zároveň čaká na ďalšie kamerové záznamy z ulice, po ktorej táto skupina v 2 alebo 5 člennej partie kráčala.

„Ak sa pán, ktorému veľmi prekážali odstavené vozidlá alebo niekto z jeho partie spoznal a chcel by k tomuto niečo viac povedať budeme veľmi radi,“ uviedol v príspevku Igor.


Užívateľ zároveň prosí verejnosť o pomoc. Ak niekto spozná niekoho z partie na videu a poskytne akúkoľvek informáciu, ktorá privedie k stotožneniu agresora, budú veľmi vďační za každé info, ktoré môžete ohlásiť buď prostredníctvom FB alebo na tel. čísle 0950/ 322 726.


FB/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov