Fotografiou upozornil na stratený preukaz poistenca v Piešťanoch. Obyvatelia sú pohoršení, stačilo ho zdvihnúť


Upozornil na stratený preukaz poistenca v Piešťanoch. Iba ho však odfotil

Foto: Fotografiou upozornil na stratený preukaz poistenca v Piešťanoch. Obyvatelia sú pohoršení, stačilo ho zdvihnúť Foto: FB/Mesto Piešťany - To Najlepšie z Piešťan

Stratené doklady či peňaženky mnoho ľudí zanesie na najbližšiu policajnú stanicu či hľadá majiteľa svojpomocne. Na facebookovej skupine Piešťan však nedávno uverejnil anonymný užívateľ príspevok, v ktorom upozornil na nájdenú kartičku poistenca. Nevzal ju však so sebou, ani ju nezaniesol na policajnú stanicu, iba uverejnil príspevok na Facebooku o mieste, kde si ju majiteľka nájde. „Pani Šišková má preukaz poistenca pod zrkadlom na rohu vodárenskej oproti škôlke. (sorry nebolo viac času viac riešiť),“ napísal v príspevku spolu s fotografiou, kde sa preukaz nachádza.


FB/Mesto Piešťany - To Najlepšie z Piešťan

Obyvatelia mesta čin neznámeho človeka odsúdili a pod príspevok mu písali, že kartičku poistenca stačilo niekde odovzdať či si ju vziať so sebou. „Stačilo ho iba zodvihnúť a napísať sem, kde si môže majiteľ preukaz prísť osobne zobrať,“ napísal jeden z komentujúcich. „Zdvihnúť nie, ale fotiť a písať na FB áno. Silný problém ho zdvihnúť, uschovať u seba a potom písať na FB. Snáď si ho tam majiteľka aj nájde,“ komentovala príspevok Slávka.

„To už ste radšej mohli fakt len obísť a nefotiť, keď nebol čas zdvihnúť ho,“ napísala Jana. „Keby tam ležalo 100€ tiež ich len odfotí a dá na fcb, že nebol čas ich dvihnúť,“ komentoval ironicky Juraj. „To fotenie zabralo viac času ako ho zodvihnúť! To sú teda niektorí ľudia, klobúk dolu,“ uviedol pod príspevkom Miroslav.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj