Fotopoint na vyhliadke Šianec v Hlohovci zničili vandali. Toto nemá obdoby, píšu nahnevaní ľudia


Na vyhliadke Šianec zničili vandali fotopoint. Ľudí to nahnevalo

Foto: Fotopoint na vyhliadke Šianec v Hlohovci zničili vandali. Toto nemá obdoby, píšu nahnevaní ľudia
Galéria: 3 fotky
Foto: FB/Mesto Hlohovec

Na vyhliadke Šianec v meste Hlohovec len nedávno pribudol fotopoint s nápisom Hlohovec a erbom mesta, ktorý mohli návštevníci využívať a fotiť sa pri ňom. Mesto tak chcelo spríjemniť a oživiť toto miesto pre všetkých, ktorí sa tam prídu pozrieť. Len nedávno však mesto na svojom Facebooku uverejnilo smutnú správu, kde informovalo o vandalizme, ktorý zasiahol fotopoint na vyhliadke.

Vandalizmus opäť zasiahol naše mesto. Nový fotopoint na vyhliadke Šianec, ktorý bol osadený len pred mesiacom, bol poškodený. Vandali vyheblali a ukradli nápis „Hlohovec“,“ píše sa v príspevku mesta, v ktorom zároveň prosia o každého, kto má akékoľvek informácie o tomto čine, aby kontaktoval miestne orgány.

Na príspevok reagovali aj Hlohovčania, ktorí sú z činu takýchto ľudí sklamaní aj nahnevaní. „Tak pekné mesto a tak sprostí ľudia,“ napísal jeden z užívateľov. „Vždy platili, platia aj budú platiť tieto slová: ČO SLOVÁK NEMÁ DOMA,TAK SI TU VEC UKRADNE !“ komentovala Marketa. „Toto už nemá obdoby… treba kamery…“ napísal Jozko. „Tu nikdy nič dlho nevydrží, vždy všetko pokazia,“ komentovala príspevok ďalšia užívateľka. „Dajte tam kamery,“ uviedol Anton. „Chamraď...“ napísala Janka.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu