Trnavčania hľadajú posilňovňu, do ktorej nechodí veľa ľudí. Ktorá to vyhráva?


Do ktorej posilňovne chodí podľa Trnavčanov najmenej ľudí?

Foto: Trnavčania hľadajú posilňovňu, do ktorej nechodí veľa ľudí. Ktorá to vyhráva? Foto: Pexels

Jedným z obľúbených miest na cvičenie mnohých sú práve posilňovne. Denne do nich chodia desiatky ľudí, pričom niektorí majú svoje obľúbené, ktoré pravidelne navštevujú. V skupine Trnavy sa rozprúdila debatas otázkou o posilňovni v Trnave či okolí, kde nechodí veľa ľudí: „Niekto odporučiť nejakú posilňovňu v Trnave alebo okolí kam nechodí veľa ľudí?“ .

Pod príspevkom sa rozprúdila debata s rôznymi tipmi, kde nájsť takúto posilňovňu. „Vipgym malo ľudí, ale ani neodporúčam,“ napísala Lucia. „FORTUNA V JAME,“ napísal Miroslav, ktorý ku komentáru pridal aj video z posilňovne. Na video mu pritom odpovedal Lukas: „19 rokov dozadu som tam začínal, vidím, že sa nič nezmenilo,“ napísal úsmevne. „Rebel Gym Trnava o chvíľu otvorí, to bude super,“ komentovala Zuzana. „Royal Fitness, prijateľná cena, super prístup, široká škála nástrojov na cvičenie. Za mňa odporúčam, určite nie fit up v city aréne - predražené, menej strojov na cvičenie, ale + je že majú oddelenie pre ženy, kde môžu/ale aj nemusia/ cvičiť mimo „miestnosti pre všetkých“,“ napísala Lucia.

„Škoda že nie je čisto ženská posilka ako bola Lady Fitness na Jeruzalemskej… Malý priestor, pár strojov, hodinový tréningový plán a pohodička. Cca 5 žien naraz cvičilo - každá podľa svojho rozpisu… Toto tu v Trnave veľmi chyba!“ napísala pod príspevok Eva. „Royal fitness chodím už dlho tam cvičiť a ráno. Je tam super, vôbec nie je veľa ľudí,“ komentovala Gerda.

V Trnave sa nachádza množstvo posilňovní, z ktorých si ľudia môžu vybrať. V Royal Fitness si zacvičíte za jednorazový vstup za cenu 5€. Vo Vipgym stojí jednorazový vstup 7€. Fit Up posilňovňa v City Aréne má jednorazový vstup za 7€, pričom sa v nej nachádza aj zvlášť zóna na cvičenie pre ženy či možnosť skupinového cvičenia. 365 Gym v Trnave má jednorazový vstup za 4,5€, pričom aj v tejto posilňovni je možnosť skupinového cvičenia.

V Sport House v Trnave nájdete najmä skupinové cvičenia ako je Tabata, Spinning, Pilates a Trx či Insanity HIIT tréning. Cena za cvičenia sa pohybuje od 5,50€. Creative Sport Centrum taktiež ponúka aj skupinové cvičenia, cena za jednorazový vstup je 4,80€. V Trnave sa nachádza množstvo ďalších posilňovní, ktoré ponúkajú rôzne spôsoby cvičenia či už skupinového alebo pre jednotlivcov.