Diery na cestách si v Piešťanoch ľudia opravujú sami. Ja tomu hovorím „piešťanská mozaika,“ píše obyvateľka


V Piešťanoch si ľudia opravujú diery v cestách sami

Foto: Diery na cestách si v Piešťanoch ľudia opravujú sami. Ja tomu hovorím „piešťanská mozaika,“ píše obyvateľka
Galéria: 2 fotky
Foto: FB/Piešťanci proti degradácii mesta

Nerovnosť vozoviek či diery na cestách alebo chodníkoch sú na Slovensku neustálym problémom. Na mnohých cestách si tak vodiči musia dávať pozor a ísť po nich pomalšie. V Piešťanoch vzali tento problém obyvatelia do vlastných rúk a opravili si chodník svojpomocne. Na podobný prípad upozornil aj užívateľ Pavol, ktorý v skupine na Facebooku uverejnil príspevok o úseku cesty v Piešťanoch, na ktorom si vraj taktiež betónujú diery obyvatelia.


FB/Piešťanci proti degradácii mesta


Na príspevok reagovalo množstvo obyvateľov, ktorí vzali túto situáciu s humorom, ale najmä takých, ktorých sa to týka. „Ale je to originálne. Ja tomu hovorím „piešťanská mozaika“,“ napísala úsmevne Tana. „Áno presne tak, pretože by sme boli stále v servise… Lebo nikto nám nepomôže aj napriek tomu, že o tom kompetentní vedia… Mesto snov,“ komentovala príspevok Zuzana.

Podľa komentárov to však nie je jediná ulica, ktorú si obyvatelia opravujú sami. „Aj my si lepíme na vlastnej ulici diery, to je také Piešťanské, bohužiaľ nikto to za nás nespraví, nechcem stratiť koleso, alebo náklad,“ napísal Lukáš. „Najlepšie sú staré Piešťany keď idem domov z mesta, viezol som deti a chlapcovi čo ma kinetózu dostal morskú nemoc,“ uviedol Matej. „Hviezdoslavova ulica dtto… ozaj, zaujímalo by ma koľko Piešťancov využíva zimný štadión?“ napísal užívateľ Joe.

O stanovisko sme požiadali aj vedenie mesta a článok budeme aktualizovať o ich vyjadrenie.





Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj