Obiehal autá cez plnú a takmer spôsobil dopravnú nehodu. ŠPZ neznámeho vodiča je známa viacerým ľuďom


Foto: Obiehal autá cez plnú a takmer spôsobil dopravnú nehodu. ŠPZ neznámeho vodiča je známa viacerým ľuďom Foto: FB/Dopravný servis - okres Piešťany a okolie

Vodiči sa na cestách bežne stretávajú s bezohľadnými šoférmi, ktorí mnohokrát dokážu zariskovať len preto, aby mohli druhých obehnúť či spôsobia situáciu, ktorá môže skončiť nehodou. Na takého upozornil aj neznámy užívateľ, ktorého šofér obehol na plnej čiare, pričom mu z protismeru vybehlo auto. Našťastie sa nič vážne nestalo, hoci šofér zazmätkoval a takmer nevedel, čo má urobiť. „Pozdravujem tohto mladého pána, ktorý dnes pred zákrutou (plná čiara) išiel obehovať autá.  Akosi „NEČAKANE“ mu vybehlo oproti auto. Mladý pán sa zľakol, stúpil na brzdy, nevedel zareagovať. To si nečakal, že? No, ale svoje EGO si musel opäť dokázať pred obcou Banka, kde si znova pred zákrutou obehol 3 autá. Gratulujem Ti, si frajer !“ napísal v príspevku užívateľ.


FB/Dopravný servis - okres Piešťany a okolie

Príspevok komentovalo množstvo ľudí, ktorí nechápu konanie takýchto ľudí. „Koľko takýchto kreténov jazdí... vodičák vrátiť, ohrozuje iných… hrdina…“ napísala Lucia. „Ponáhľa sa do truhly,“ komentovala Mária. „Pako, tu značku som už videl a nadával,“ reagoval na príspevok Roman. „Časovaná bomba a vždy doplatia nevinní, zobrať papiere…,“ napísala Marta. „No veď toto každý môže ísť podľa predpisov, ale vždy sa nájde nejaký, ktorý rád hazarduje zo zdravím, smutné, že ľudia vo vozidlách sú nezodpovední niektorí,“ uviedla Maria.

Na príspevok reagovali aj takí, ktorým bola ŠPZ vodiča známa. „Tento pán už tu bol riešený x krát, aj mnou… Ohrozuje iných, zakaždým ohrozuje predbiehaním v neprehľadných úsekoch, viacej áut jednou ranou… Videozáznam mnou urobený putoval na PZ. Snáď na jeho hazard nedoplatia iní - nevinní.. A tí, čo ho budete brániť ako v minulých prípadoch sa uvedomte. Pozrite si dianie na cestách,“ napísala Andrea. „Známa špz-ka,“ komentovala Katarína.