VIDEO: V Trnave to ožilo tancom. Skupina nadšencov si spoločne zatancovala uprostred námestia


Rueda uprostred Trojičného námestia v Trnave

Foto: VIDEO: V Trnave to ožilo tancom. Skupina nadšencov si spoločne zatancovala uprostred námestia Foto: FB/Trnava

V Trnave to cez víkend žilo nielen cez deň na Deň detí, ale aj večer. Na Trojičnom námestí sa totiž vo večerných hodinách stretla skupina nadšencov tanca a spoločne si zatancovali ruedu v strede námestia. Video z večera pritom uverejnil v skupina Trnavy pán Bronislav. „Človek si tak večer ide pešou zónou a na čo nenatrafí,“ napísal v príspevku s videom.

Tanečníci na videu tancujú salsu v kruhu, pričom jeden z nich všetkým hlási, aké tanečné prvky majú zatancovať. Tým, že sú v kruhu, sa medzi sebou aj vymieňajú a tak si každý muž zatancuje s každou ženou. Výsledkom tejto tanečnej kreácie je už spomínaná rueda. 

Ľudí toto tanečné „vystúpenie“ veľmi potešilo a mnohým sa páčilo. „Že wauuu, perfektné,“ napísala Zuzana. „Afrolatina… mávajú tam vždy v lete takéto večery už niekoľko rokov,“ komentovala príspevok Sylvia. „Ehm.. kde sú to tí ľudia, ktorí neustále tvrdia, že v meste nikto nie je a skapal tam pes? Veď toto je paráda,“ komentoval užívateľ Janko. „Veľmi, veľmi pekné.... nasledovania hodné...“ napísala Anna.

 „Milujem tieto rytmy a celkovo tanec! Úžasné toto! Zažila som už viackrát takto streetdance a ma to poriadne čaro! Obdivujem!“ uviedla pod príspevkom Eva. „Super, tlieskam, výborný nápad… toto nás zbližuje,“ komentovala Maria.



Košice
Trenčín
Prešov
Košice
Banská Bystrica
Žilina
Prešov
Nitra
Bratislava
Trenčín
Banská Bystrica
Bratislava
Žilina
Nitra