Trnavčania sa na vysokú trávu už nemôžu pozerať, začali ju pred bytovkami kosiť sami. Podľa niektorých je to normálne


Vysokú trávu vzali Trnavčania do vlastných rúk

Foto: Trnavčania sa na vysokú trávu už nemôžu pozerať, začali ju pred bytovkami kosiť sami. Podľa niektorých je to normálne Foto: FB/Trnava

Vysoká tráva hnevá v Trnave viacerých obyvateľov mesta, ktorý o tom mnohokrát upozorňujú na rôznych skupinách Trnavy. Niektorí to dokonca vzali do vlastných rúk a trávu si pred bytovkami či domami pokosili sami. V príspevku na to poukázal užívateľ Michal, ktorý zdieľal status z inej skupiny Trnavy. „Na toto čakalo mesto Trnava, aby si začali kosiť ľudia za vlastné náklady?!... HANBA…“ napísal v príspevku Michal.


FB/Trnava


„Fajn, a nabudúce si začnú opravovať aj chodníky. Dobrovoľne a zadarmo vezmú na seba povinnosti mesta,“ napísala Lubka. „Nikto! Je chvályhodné, že sa ľudia starajú o svoje okolie a nečakajú, že to urobí niekto iný. Na dedinách je to samozrejmosťou, tak prečo sa nad tým pozastavujeme v mestách,“ komentovala Vlasta. „Však ľudia si bežne sami kosia pred činžiakmi, keďže tam majú záhradky porobené,“ uviedla Tatiana.

Príspevky komentovalo množstvo nespokojných obyvateľov. „Keby len v Trnave ale aj v Nitre, je to hanba. Mesto takto ušetrí ale dane treba platiť a kam tie peniaze idú keď nič poriadne nefunguje,“ napísal Marek. „Ja v Modranke si kosím už dávno sama, preto písať stále to isté na Odkaz pre starostu je úplne zbytočné,“ reagovala na príspevok Andrea. „Načo vlastne platíme dane z nehnuteľnosti? Nemám kde parkovať, mesto nekosí burinu, nemôžem ísť navštíviť rodičov, lebo pred domom im nakreslili zbytočný cyklochodník. Pikniky a raňajočky tu organizujú pre cyklistov. Akú mám vlastne pridanú hodnotu za zaplatené dane, ktoré sú vysoké jak v Paríži,“ komentoval príspevok Tomáš.

O stanovisko sme požiadali aj vedenie mesta a článok budeme aktualizovať o ich vyjadrenie.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj