Rozvoj hokejových talentov v Trnave: Hornest Academy organizuje nábor nových hráčov


Hornets Trnava Academy hľadá nové talenty. Príďte tento týždeň na nábor

Foto: Rozvoj hokejových talentov v Trnave: Hornest Academy organizuje nábor nových hráčov Foto: Púpava ice aréna

Hornets Trnava Academy, známa aj ako „Sršne“ sa zameriava na rozvoj mladých hokejových talentov, a tento týždeň organizuje nábor nových členov. Akadémia pod vedením bývalého profesionálneho hokejistu Jakuba Rumpela, ktorý má bohaté skúsenosti z líg na Slovensku, v Česku, Nemecku, Dánsku a Kanade, akadémia poskytuje deťom kvalitný tréning a príležitosti na turnajoch doma aj v zahraničí, vrátane Česka a Rakúska.

Víziou akadémie je nielen rozširovať súčasný káder, ale aj vytvárať nové tímy, aby zabezpečili reprezentáciu v kategóriách od škôlkarov až po žiakov 5. ročníka základnej školy. Nábor je určený pre deti z materských škôl až po piatakov. „Príďte so svojimi deťmi a umožnite im vyskúšať si šport, ktorý by mohol byť ich budúcou vášňou,“ tvrdí tím.

Hornets Trnava Academy ponúka deťom možnosť rozvíjať svoje hokejové schopnosti pod dohľadom skúsených trénerov a hráčov. Tento nábor je výbornou príležitosťou pre mladé talenty ukázať svoje schopnosti a stať sa súčasťou hokejového tímu.

Môžete sa tešiť na priateľské prostredie a odborný prístup, ktorý podporuje nielen športové zručnosti detí, ale aj osobnostný rast a tímovú spoluprácu. Akadémia verí, že nájdu mnoho nadaných hráčov, ktorí budú v budúcnosti úspešne reprezentovať Hornets Trnava na rôznych turnajoch a súťažiach. Nábor sa uskutoční v stredu 26. júna od 16.00 hod. do 18.00 hod. v Púpava Ice Arena na Priemyselnej ulici, ktorá slúži ako domovská hala akadémie, informovala o tom trnava-live.sk



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj