FOTO: Trnavskí hádzanári triumfovali na Majstrovstvách Európy Masters v Portugalsku


Zlatý triumf Trnavských hádzanárov: Stali sa majstrami Európy v Paredese

FOTO: Trnavskí hádzanári triumfovali na Majstrovstvách Európy Masters v Portugalsku
Galéria: 10 fotiek
Foto: HBC Trnava

Trnavskí hádzanári zaznamenali veľkolepý úspech na Majstrovstvách Európy Masters v kategórii 45+, ktoré sa cez víkend konali v meste Paredes, neďaleko Porta. Vo finále sa stretli s tímom z Porta a po ťažkom zápase si odniesli zlaté medaily a pohár, a stali sa tak majstrami Európy.

Majstrovstvá v Paredese pritiahli pozornosť hádzanárskej komunity, a trnavský tím sa postaral o to, že pre Slovensko získali titul majstrov Európy. Nasadená zostava trnavských hádzanárov pre finálový zápas vyzerala nasledovne: Róbert Pintér, Branislav Augustín - Emil Mokryš, Ronald Mojzes, Roman Cingel, Salai Peter, Stanislav Demovič, Peter Lužák, Jozef Benczy, Mário Brezina, Braňo Duboš, Tomáš Sivák, Martin Zachar, Ivan Ragas, Maroš Ruman a Andrej Kandráč. Každý z nich prispel k celkovému úspechu tímu svojím nasadením a bojovnosťou.

Galéria: 10 fotiek

Brankár Branislav Augustín podal mimoriadny výkon, za čo si vyslúžil ocenenie najlepšieho brankára v kategórii 45+. Trnavský tím potvrdil svoju kvalitu a pevné miesto medzi európskou hádzanárskou elitou, čo je veľkým úspechom ako pre Mestko, tak aj pre slovenskú hádzanársku komunitu.






Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj