AKTUALIZOVANÉ:Vo Veľkom Grobe zomrel mladý človek na zástavu obehovej sústavy. Pomôcť sa mu snažili hasiči aj záchranári


Foto: AKTUALIZOVANÉ:Vo Veľkom Grobe zomrel mladý človek na zástavu obehovej sústavy. Pomôcť sa mu snažili hasiči aj záchranári Foto: Redakcia

Včera vo večerných hodinách o 18:50 vyzvalo operačné stredisko DHZ Veľký Grob na výjazd s AED k prípadu zástavy obehovej sústavy mladého človeka vo Veľkom Grobe. Na miesto udalosti bola vyslaná jednotka 1+2.

Po príchode už bola prítomná RZP, ktorá dorazila pár minút pred DHZ Veľký Grob. Žiaľ aj po snahe zdravotníckeho personálu už pomôcť nevedeli a zasahujúci lekár konštatoval smrť.

Podľa informácií, ktoré nám poskytol starosta obce, išlo o mladého muža. Po tragickej udalosti ho previezli do nemocnice v Nitre, kde prebehne pitva. Pri tragédii pritom nešlo o cudzie zavinenie.

„Môžeme potvrdiť, že polícia bola v nedeľu podvečer privolaná do obce Veľký Grob, kde bola nájdená osoba bez známok života. Vzhľadom k tomu, že v tomto prípade nebolo zistené žiadne protiprávne konanie, nebolo potrebné aby polícia vo veci ďalej konala,“ uviedla kpt. Ing. Zlatica Antalová z KR PZ Trnava.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: