Na chlapca v kočíku vybehol pes, ten sa veľmi preľakol. Majiteľ sa verejne ospravedlňuje


Na chlapca v kočíku vybehol pes. Chcel ho iba očuchať, ten sa ale zľakol

Foto: Na chlapca v kočíku vybehol pes, ten sa veľmi preľakol. Majiteľ sa verejne ospravedlňuje Foto: Freepik

Voľne behajúce psi môžu niekedy vystrašiť deti či ľudí, ktorí sa ich z nejakého dôvodu boja. O to väčší stres to pre nich môže byť, keď sa k ním pes rozbehne, aj keď človeku neublíži a chce ho iba oňuchať či sa zahrať. Podobná situácia sa stala Ivanovi, ktorý je majiteľom psíka. Ten si všimol malého chlapca v kočíku, ku ktorému sa nečakane rozbehol.

Hoci psík išiel chlapca iba oňuchať, ten to vôbec nečakal a psíka sa veľmi zľakol. Majiteľa psa táto situácia zamrzela, a tak sa prostredníctvom facebookovej komunity ospravedlnil mamičke malého chlapca.

„Nestalo sa žiadne zranenie, pes je kamarátsky. Malý sa ale veľmi zľakol. Touto cestou sa mu aj maminke ospravedlňujem, do budúcna si dám väčší pozor. Dúfam, že malý na psíkov nezanevrie,“ napísal v príspevku.

Mnoho ľudí milé gesto od majiteľa psíka pochválilo. Našli sa však aj takí, podľa ktorých sa mal ospravedlniť mamičke s dieťaťom priamo na mieste, kde sa nepríjemná situácia stala.

Príspevok komentovala aj Oľga, podľa ktorej treba psíkov vodiť na vodítku, nielen kvôli deťom ale aj ľuďom, ktorí z nich majú panický strach. „Neviete koľko ľudí má panický strach zo zlých skúsenosti z napadnutia psa. Ja osobne tiež som také niečo zažila dvakrát,“ napísala.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Prešov
Trenčín
Banská Bystrica
Žilina
Košice
Banská Bystrica
Žilina
Trenčín
Košice
Nitra
Nitra
Bratislava
Prešov
Bratislava