V Bučanoch a Červeníku otvorili prvé automaty na drogériu na Slovensku. Služba funguje nonstop


Foto: V Bučanoch a Červeníku otvorili prvé automaty na drogériu na Slovensku. Služba funguje nonstop Foto: FB/TATRACHEMA VD Trnava

Na Slovensko prišla jedinečná novinka, ktorá poteší mnohých ľudí. Spoločnosť Tatrachema slávnostne otvorila prvé predajné automaty s čistiacimi prostriedkami na Slovensku. Tie sa nachádzajú v obci Bučany a v Červeníku v okrese Trnava.

Rôzne čistiace prostriedky, ktoré si môžu ľudia v predajných automatoch zakúpiť, budú pre ľudí k dispozícií nonstop 24 hodín denne sedem dní v týždni.

Predaj sa prostredníctvom automatov spustili včera 2. júla a už v daný deň si našli svojich prvých priaznivcov. V automatoch ľudia nájdu výber 32 druhov výrobkov akými sú napríklad Fixinela, Sifon, Luxo, Diava či Citra.

Automat funguje prostredníctvom displeja, na ktorom si ľudia vyberú, o aký čistiaci prostriedok majú záujem a následne ho zaplatia buď prostredníctvom platobnej karty alebo hotovosťou.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: