V Hlohovci sa otvoril nový barbershop. Domáci sa smejú, že je v meste viac holičstiev ako chlapov


V Hlohovci sa otvoril nový barbershop. Podľa domácich dlho nevydrží

Foto: V Hlohovci sa otvoril nový barbershop. Domáci sa smejú, že je v meste viac holičstiev ako chlapov Foto: FB/Thang Barber Piestany

V Hlohovci sa nachádza viacero holičstiev, z ktorých si domáci môžu doslova vyberať. Či už sa jedná o dámske kaderníctvo alebo barberov pre mužov. Barbershopov je pritom v meste skutočne veľa, takmer na každom kroku. Nedávno sa pritom otvoril ďalší barbershop, ktorý sa bude snažiť získať si svojich zákazníkov, hoci konkurencie je skutočne veľa.

Novo otvorený Barbershop Thang BARBER v Hlohovci, ktorý sa nachádza na pešej zóne. Na jeho otvorenie  reagovalo viacero obyvateľov, podľa ktorých je v Hlohovci už aj tak dosť pánskych holičstiev. Ďalší Hlohovčania sa smejú, že je v meste viac holičstiev ako chlapov. Niektorí obyvatelia mesta pritom dokonca vôbec nemusia pochopiť, čo názov „Barbershop THANG BARBER“ znamená. „Dávam vám rok a deň a to už pol roka budete bez zákazníkov,“ napísala skepticky pod príspevkom Betka.

Okrem tohto holičstva sa v Hlohovci nachádza ďalších päť, ktoré sú rozmiestnené po celom meste. Priamo na námestí sa nachádza Balkan Barbershop Hlohovec, ktorý bol tiež iba nedávno otvorený. Ďalší môžu ľudia nájsť na Pribinovej, pre Hlohovčanom známa ulica ako Kocková, kde sa nachádza Barber shop Majky.

Kúsok od Barber shopu Majky, neďaleko železničnej stanice, na Jesenského sa nachádza ďalší barbershop Patrick Barber. Ako posledný je v Hlohovci Skullhand Barber, ktorý sa dokonca nachádza neďaleko novootvoreného holičstva Barbershop Thang BARBER.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj