Pri nehode auta s motorkárom v Trnavskom kraji bolo aj maloleté dievčatko. Situáciu zachraňoval policajný medvedík


Foto: Pri nehode auta s motorkárom v Trnavskom kraji bolo aj maloleté dievčatko. Situáciu zachraňoval policajný medvedík Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj

Senickí policajti riešili vážnu dopravnú nehodu, pri ktorej mal motorkár naraziť do bočnej strany osobného auta Renault Thalia.

Zrážky auta a motocykla sa stala v sobotu podvečer na ceste medzi Senicou a obcou Dojč. 31-ročný motorkár mal na mieste, kde je to zakázané, predchádzať vozidlo Renault Thalia, ktorého 25-ročný vodič v tom čase odbočoval vľavo na čerpaciu stanicu, a došlo k zrážke.



Pri nehode utrpel motocyklista zranenia, s ktorými ho záchranári museli urýchlene transportovať do nemocnice. V aute sa v tom čase viezli okrem mladého vodiča aj dospelý spolujazdec a maloleté dieťa.

5-ročná princezná bola našťastie v čase nárazu riadne pripútaná v detskej autosedačke, a tak neutrpela žiadne zranenia. Napriek tomu ju tento nepríjemný zážitok naozaj vystrašil. Dopravný policajt preto okamžite vytiahol malého „policajného pomocníka“ a dievčatku ho daroval.

Medvedík splnil svoju úlohu, malú účastníčku nehody potešil a ona tak nakoniec odchádzala domov, v sprievode svojej mamy, s úsmevom na tvári.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: