Na železničnej stanici v Trnave sa nachádza podchod, o ktorom mnoho ľudí ani nevie. Ako sa k nemu dostanete


V Trnave sa nachádza podchod, o ktorom mnohí ani nevedia

Foto: Na železničnej stanici v Trnave sa nachádza podchod, o ktorom mnoho ľudí ani nevie. Ako sa k nemu dostanete Foto: FB/Trnava

V Trnave sa nachádza mnoho miest či zákutí, o ktorých niektorí obyvatelia nemusia ani tušiť. Častokrát sa k nim pritom dostanú úplnou náhodou. Taký je napríklad aj podchod na železničnej stanici v Trnave, do ktorého sa ľudia dostanú pri použití výťahu.

Zaujímavú fotografiu, ktorá pritom ani nevyzerá ako zo železničnej stanice v Trnave, uverejnil na facebookovej skupine Trnavy Martin. ,Tunel’ na hlavnej vlakovej stanici dokáže vyzerať naozaj futuristicky,“ napísal v príspevku.

Mnoho ľudí pritom ani netuší, že je na stanici takáto chodba. Viacerým dokonca pripomína napríklad nemocnicu. „Škoda, že málo starších s kuframi o tom ani nevie, že tam je pekný výťah a takýto tunel. Čistý pokojný,“ napísal Martin.

Informácia o podchode, kde sa ľudia dostanú výťahom, je podľa ľudí nedostatočne vyznačená. Viacerí sa k nemu dostali úplnou náhodou alebo sa trápia po schodisku, hoci je k dispozícií aj výťah. „Nevedia. Minule matka s kočíkom a kufrom po schodoch, slabo označené,“ komentovala Edita.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu