×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

FOTO: Kúpalisko Kamenáč je pod ďalšou vlnou kritiky. Ľudia z neho odchádzajú zafarbení od modrej farby


FOTO: Kúpalisko Kamenáč je pod ďalšou vlnou kritiky. Ľudia z neho odchádzajú zafarbení od modrej farby
Galéria: 2 fotky
Foto: FB/Trnava

Najbližšie dni aj týždne čaká Slovensko pekelné počasie. Predpoveď počasia hlási na niektoré dni až 34 stupňov, čo mnohých ľudí ženie sa schladiť. V Trnave je pritom niekoľko kúpalísk, najvyhľadávanejšie je však pravdepodobne kúpalisko Kamenáč.

Len nedávno sa jeden z obyvateľov mesta sťažoval na dlhú radu pred vstupom na kúpalisko, za čo však nebol úplne pochopený. Pred pár dňami sa na facebookovej skupine Trnavčanov objavila ďalšia sťažnosť, ktorá však poukazuje na zle natreté kúpalisko modrou farbou, ktorá návštevníkom zostáva na tele.


„Takže mesto Trnava nie len šetrí na farbe na čiary, ale natreli aj Kamenáč kúpalisko asi lacnou farbou, ktorá púšťa. Už bolo viac sťažností na to,“ napísal v príspevku Michal, ktorý v ňom uverejnil aj fotografie.


V tomto prípade však ľudia so sťažnosťou obyvateľa súhlasia a sú zhrození, že sa niečo takéto na kúpalisku deje. Prísť domov z kúpaliska modrý nie je podľa nich nič príjemné. „Tak tento rok asi všetko odflákli. Chodila som tam minulé leto a nič také sa nedialo,“ napísala Jana.

Mnohí však na tomto kúpalisku ešte ani raz neboli, a po týchto skúsenostiach zrejme ani nepôjdu. „Do Kamča vojdete ako ľudia a odtiaľ pôjdete ako šmolkovia,“ napísala úsmevne Vlasta.




Prečítajte si viac: