VIDEO: Idol Different vydal novú pieseň. Letná novinka sa natáčala v Malom Ríme, v hlavnej úlohe sú obyvatelia Trnavy


Idol Different vydal novú skladbu. Pripravuje aj celý album Z Malého Ríma

Foto: VIDEO: Idol Different vydal novú pieseň. Letná novinka sa natáčala v Malom Ríme, v hlavnej úlohe sú obyvatelia Trnavy Foto: Idol Different

Interpret Idol Different prináša svoj nový videoklip k piesni z albumu Z Malého Ríma, ktorý je oslavou jeho rodného mesta. V tomto klipe majú diváci jedinečnú možnosť vidieť krásy a atmosféru Trnavy, pričom samotní obyvatelia mesta hrajú hlavnú úlohu. Spolu s pôsobivou hudbou a autentickými zábermi mesta vzniklo dielo, ktoré zdôrazňuje silné puto interpreta k Trnave.

„Rovnako ako celé CD má Leitmotív Trnavu, ľudí v nej a zaujímavé lokality. Klip tak pôsobí ako predstavenie samotného mesta a jeho obyvateľov a divákovi sprostredkúva virtuálnu prechádzku Trnavou. V tomto prípade nejde o žiadne náročné príbehové riešenie, skôr o spleť zaujímavých ľudí, situácií a miest, čo spolu vytvára veselú letnú atmosféru a vyvoláva v divákovi pozitívne emócie,“ uviedol režisér Pavol Banáš.


Album Z Malého Ríma má dokopy šesť piesní, pričom ku každej z nich budú postupne vznikať aj videoklipy. Skladba Pokým hrá hudba je prvou z CD Z malého Ríma, ku ktorej videoklip interpret predstavil len nedávno. Druhý videoklip k ďalšej piesni z albumu vychádza 20.07.2024.

„Skladba Pokým hrá hudba je o tom, že v živote je najdôležitejšie robiť to, čo ťa baví, dostať za to zaplatené a najlepšie s ľuďmi, ktorých máš rád. Písal som ju v jedno ráno a v podstate som len opisoval veci ktoré bežne ráno robím a predstavoval som si v hlave vizuál. Ďalej som chcel aby na človeka pôsobila pozitívne a možno aj trochu motivačne,“ uviedol interpret Idol Different.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Nitra
Košice
Žilina
Banská Bystrica
Žilina
Trenčín
Bratislava
Trenčín
Košice
Prešov
Banská Bystrica
Nitra
Bratislava
Prešov