AKTUALIZOVANÉ: Vo vodnej nádrži Suchá nad Parnou skončilo auto pod hladinou. Nájdené v ňom bolo mŕtve telo rybára


Vo vodnej nádrži Suchá nad Parnou zomrel rybár

Foto: AKTUALIZOVANÉ: Vo vodnej nádrži Suchá nad Parnou skončilo auto pod hladinou. Nájdené v ňom bolo mŕtve telo rybára Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

Hasiči a policajti z Trnavského kraja zasahujú na vodnej nádrži Suchá nad Parnou pri Trnave, kde auto skončilo pod hladinou. O nešťastnej udalosti informovali rybári, ktorí od rána lovili v nádrži. Auto vo vode s otvoreným kufrom a udicu so stoličkou na brehu priehrady zbadali skoro ráno okoloidúci rybári, ktorí okamžite volali hasičov, informujú TV Noviny.

Podľa výpovedí rybárov sa vo vozidle nachádzala jedna osoba. Na brehu zostali opustené udice, ktoré pravdepodobne patria tejto osobe.

Na mieste už zasahujú hasiči, ktorí sa pomocou navijaku pokúšajú vytiahnuť auto z vody. „Môžem potvrdiť, že vo vnútri auta sme objavili osobu mužského pohlavia bez známok života,“ uviedla Lena Košťálová pre MY Trnava.


Podľa informácií Lenky Košťálovej momentálne zasahujú trnavskí hasiči pri technickej pomoci vytiahnutia uviaznutého auta spod vodnej hladiny. Ešte predtým bolo vytiahnuté telo jednej osoby bez známok života, informuje TV JOJ.

Auto z vody, ktoré bolo od brehu približne 15 metrov, vytiahla odťahová služba s pomocou hasičov. Ako sa auto do priehrady dostalo, vyšetruje polícia. Nie je však vylúčené, že muž v aute zaspal a auto sa samovoľne zosunulo do vody, uvádzajú TV Noviny.

Podľa informácií ide o miestneho ide 46-ročného rybára.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj