Martin Škrtel sa vracia do Trnavy: Bude hosťom diskusie pred veľkým zápasom s Aston Villou


Martin Škrtel v Trnave: Diskusia s legendou futbalu a zápas s Aston Villou

Foto: Martin Škrtel sa vracia do Trnavy: Bude hosťom diskusie pred veľkým zápasom s Aston Villou Foto: Malý Berlín

Trnava bude po roku opäť hostiť veľké futbalové mená! Do Malého Ríma prídu na záver prípravy hviezdy futbalového sveta. Stretnutie sa bude týkať diskusie, ktorá sa uskutoční zhodou okolností v ten istý deň, ako bude v Trnave hrať prípravný zápas Aston Villa.

Po roku do Trnavy opäť príde ostrieľané kvarteto, ktoré vie o futbale rozprávať dlhé hodiny. V deň, keď trnavský Spartak odohrá generálku na ligu s Aston Villou, bude prebiehať diskusia, ktorej hosťom bude Martin Škrtel. Jeho návrat do Trnavy bude tentokrát iný, príde totižto v úlohe experta.

K diskusii sa pripojí aj kanonier Erik Jendrišek, ktorý stretnutie obohatí svojimi názormi, postrehmi, skúsenosťami a možno aj pikoškami z trávnikov a kabín. Nebudú chýbať ani športoví komentátori Andrej Zvolenský a Michal Maťašovský.

Zdroj: Malý Berlín

„20. júla sa o 12.30 hod. stretneme, aby sme si pripomenuli, že lopta je guľatá, tráva zelená a že o lige sa bavíme radi – cez internet, ale aj osobne,“ informuje Malý Berlín. Témou bude blížiaci sa začiatok ligy, jednotlivé tímy, prestupy, novinky, dramatické predsezónne situácie, aké sú šance domácich klubov v najbližšom ročníku.

Bonusom bude diskusia s divákmi, ktorí budú môcť po nahrávaní položiť ich futbalové aj nefutbalové otázky. Ak ste veľkými fanúšikmi futbalu, tak po diskusii sa môžete presunúť na štadión Antona Malatinského, kde sa odohrá zápas s jedným z najlepších tímov v Anglicku.



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj