×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

FOTO: Zakliaty diaľničný úsek. Pri Piešťanoch sa v priebehu 15 minút odohrali dve vážne nehody


FOTO: Zakliaty diaľničný úsek. Pri Piešťanoch sa v priebehu 15 minút odohrali dve vážne nehody
Galéria: 6 fotiek
Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Včera ráno zažila diaľnica D1 v smere do Žiliny neobyčajnú sériu dopravných nehôd. V krátkom časovom rozpätí približne 15 minút sa tam stali hneď dve kolízie, ktoré od seba delilo len 17 kilometrov. Zasahujúci policajti tak mali plné ruky práce.

Náraz bol taký silný, že odtrhol koleso

Prvá nehoda sa odohrala za Piešťanmi. Mladý 28-ročný vodič Volkswagen CC sa zo zatiaľ neznámych príčin pri prechádzaní z ľavého do pravého pruhu zrazil s menšou dodávkou Renault Trafic, ktorá išla v pravom pruhu. Náraz bol taký silný, že menšie z áut odhodilo do zvodidiel, kde mu odtrhlo predné koleso.

Po tom, čo policajná hliadka dorazila na miesto nehody, boli obaja vodiči podrobení dychovej skúške. Tá nepreukázala prítomnosť alkoholu. Na zistenie, či vodič Volkswagenu nebol pod vplyvom iných návykových látok, mu bola odobratá krv.

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Diaľnica plná cesnaku

O niekoľko minút neskôr, na tej istej diaľnici pred mestom Piešťany, došlo k ďalšej zrážke. Tentokrát 19-ročný vodič bielej dodávky Renault Master zozadu narazil do žltej dodávky Avia, ktorá prevážala potraviny. Po náraze sa Avia prevrátila na bok a z jej nákladného priestoru sa vysypal cesnak.


Dvaja muži, ktorí sa v žltej dodávke viezli, utrpeli zranenia a na miesto boli privolaní záchranári. „Obaja muži, ktorí sa v nej viezli, utrpeli zranenia a do starostlivosti si ich prevzali privolaní záchranári,“ informuje polícia. Ani v tomto prípade nebola zistená prítomnosť alkoholu u vodičov.

Polícia apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby venovali plnú pozornosť cestnej situácii, a to aj počas zníženej premávky na cestách. Tieto nehody sú podľa nich dôkazom toho, že neopatrnosť a nesústredenosť môžu mať vážne následky.

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj




Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj