×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

VIDEO: Piešťanská polícia hľadá svedkov zrážky v kruhovom objazde


Foto: VIDEO: Piešťanská polícia hľadá svedkov zrážky v kruhovom objazde Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Piešťanská polícia pátra po svedkoch nehody a vodičovi bieleho auta značky Seat. Nehoda sa odohrala v piatok 14. júla o 11:49 hod. na Krajinskej ulici v Piešťanoch.

Incident sa stal v kruhovom objazde. Vodič bieleho Seatu pravdepodobne nevenoval dostatočnú pozornosť riadeniu a narazil do zadnej časti motocykla značky Yamaha. Neprípustné je, že po náraze vodič bieleho auta z miesta nehody bez zastavenia odišiel.

Polícia teraz apeluje na verejnosť, aby pomohla s objasnením okolností tejto nehody. Ak ste v danom čase prechádzali týmto kruhovým objazdom a boli ste svedkami zrážky, alebo máte situáciu zaznamenanú na kamere, vaša pomoc môže byť kľúčová.


Ak máte akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri vyšetrovaní, neváhajte a kontaktujte políciu. Zavolať môžete na telefónne číslo 158, alebo sa osobne dostaviť na Okresný dopravný inšpektorát v Piešťanoch na ulici Krajinská č. 5.

Podľa polície môže mať aj malý „ťukanec“ veľké následky. preto netreba nehodu podceniť a skontrolovať či sú všetci účastníci v poriadku.


Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj