×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

AKTUALIZÁCIA: Pátranie po nezvestnej Cynthii sa skončilo. Malo bohužiaľ smutný koniec


Foto: AKTUALIZÁCIA: Pátranie po nezvestnej Cynthii sa skončilo. Malo bohužiaľ smutný koniec Foto: zachrannysystem.sk

Aktuálna správa z 22. júla

Pátranie po nezvestnej Cynthii Simsik bolo ukončené. Podľa informácii sa mladá žena našla, no žiaľ už neskoro, bez známok života.

Dunajskostredskí policajti vyšetrujú okolnosti, za ktorých došlo k úmrtiu mladej ženy v meste Veľký Meder. V noci, z nedele na pondelok, bola v jednom z rodinných domov nájdená osoba bez známok života. Policajti na mieste potvrdili, že ide o ženu, ktorej nezvestnosť polícii nahlásil minulú stredu jej rodinný príslušník.

Prípad si prevzal vyšetrovateľ z Okresného riaditeľstva PZ v Dunajskej Strede, ktorý na mieste vykonáva neodkladné a neopakovateľné úkony smerujúce k náležitému zadokumentovaniu stavu veci, ako aj k posúdeniu právnej kvalifikácie skutku. Vyšetrovateľ zároveň nariadil vykonať súdnu pitvu.

Policajti sa prípadom intenzívne zaoberajú a preverujú všetky informácie potrebné na riadne objasnenie toho, ako k úmrtiu došlo, ako aj to, aké udalosti mu predchádzali.


Pôvodná správa z 19. júla

Polícia z Dunajskej Stredy vyhlásila pátranie po nezvestnej Cynthii Simsik, ktorá zmizla včera 18. júla. Cynthia, narodená 6. novembra 1992, je obyvateľkou okresu Dunajská Streda a jej rodina i polícia žiadajú verejnosť o pomoc pri jej nájdení.

Žena má športovú postavu s výškou 169 cm a váhou 58 kg. Má hnedé oči a hnedo-bordové vlasy siahajúce po ramená. Občas nosí okuliare. Výrazným rozpoznávacím znakom sú jej tetovania - na chrbte má vytetovaného vlka, na ľavej ruke rôzne motívy a na členku pravej nohy dva čierne kruhy s krížom, ktorý je približne 12-13 cm veľký.

V čase svojho zmiznutia mala na sebe čierne tréningové oblečenie a pravdepodobne bielu športovú obuv.

Ak máte akékoľvek informácie o tom, kde by sa Cynthia mohla nachádzať, alebo ste ju videli, okamžite kontaktujte políciu na čísle 158. Rovnako tak môžete informovať Záchranný Systém Slovensko – Pátranie po osobách na čísle +421 948 11 22 33.

Článok môžete dočítať zadarmo, ale môžete nás aj podporiť.

Prispejte nám na kávu, nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Chcem prispieť

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac:



Zdroj: zachrannysystem.sk