×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Ulice v Hlohovci dostanú nový asfaltový koberec. Vodiči, pripravte sa na dopravné obmedzenia


Foto: Ulice v Hlohovci dostanú nový asfaltový koberec. Vodiči, pripravte sa na dopravné obmedzenia Foto: Ilustračné/iStock.com

esto Hlohovec sa vo štvrtok pustilo do veľkej rekonštrukcie Hurbanovej ulice, kde momentálne prebieha celoplošná oprava cesty. Oprava sa realizuje na úseku od križovatky s Palackého ulicou po križovatku s Rázusovou ulicou, pričom hlavným cieľom je výmena starého, poškodeného asfaltového povrchu.

Práce začali odstránením opotrebovaného asfaltového krytu, čo je v pláne stihnúť do 20. júla. Po týchto prípravných prácach, od 22. júla do 26. júla, sa bude pracovať na úprave výšok kanalizačných poklopov, mrežiach a ventilových či hydrantových poklopoch.

Aj keď bude ulica v tomto období prejazdná, vodičov čakajú dopravné obmedzenia. Tým, ktorí v tejto oblasti nebývajú, ale ňou len prechádzajú, sa odporúča úplne sa jej vyhnúť.


Po skončení prípravných prác sa od 29. júla začne s pokladaním nových asfaltobetónových vrstiev. Počas pokladania a následného tvrdnutia asfaltu bude ulica pre vozidlovú dopravu úplne uzatvorená. Obyvatelia Hurbanovej ulice a širšia verejnosť budú včas informovaní o presných termínoch uzávierky a ďalších potrebných informáciách.

Kvôli týmto prácam bude taktiež autobusová linka MHD dočasne presmerovaná na Radlinského ulicu. 

Zdroj: Facebook/Mesto Hlohovec


Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook/Mesto Hlohovec