×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Celá Trnava smúti za vždy usmiatym chlapcom z Cremi Gelato. Andrej k zmrzline servíroval aj úsmev


Foto: Celá Trnava smúti za vždy usmiatym chlapcom z Cremi Gelato. Andrej k zmrzline servíroval aj úsmev Foto: Facebook/Dominik Cira

Rekreačnú oblasť Slnečné jazerá v Senci zasiahla tento týždeň veľká tragédia. Dvaja mladí muži zahynuli po tom, čo skočili do vody z vodného bicykla a už sa nevynorili. Aj keď záchranári okamžite zasiahli a vytiahli ich na breh, životy sa im už zachrániť nepodarilo. Obaja chlapci patrili do partie z Trnavy.

Táto tragédia hlboko zasiahla srdcia mnohých, ktorí poznali aj Trnavčana Andreja. So slzami v očiach spomínajú na jeho úsmev, dobrú náladu a ochotu pomáhať druhým. Andrej bol mladý muž s veľkými snami a cieľmi. Miloval Barcelonu a sníval o vlastnom aute. Jeho život bol plný energie a radosti, ktorú šíril všade okolo seba. Bol to človek, ktorý sa nebál výziev a vždy bol ochotný pomôcť.

Podľa slov najbližších aj kolegov z podniku Cremi Gelato bol Andrej obdivuhodne odvážny a zodpovedný. Dokázal si udržať pokoj aj v najťažších situáciách. „Obdivoval som na Tebe, s akým pokojom si doservíroval zmrzlinu počas toho, keď som Ti hlásil od pokladne, že sme práve dostali gól,“ spomína priateľ. Dominik totiž zodpovedne brigádoval počas školy aj prázdnin, aby si neskôr mohol plniť sny. 

S láskou a bolesťou v srdci naňho spomínajú aj ďalší, ktorých dojemné slová pripomínajú ostatným, aby si vážili každý jeden deň. „Dnes ale Ty a Tvoj príbeh učíte nás: Že každý deň je dar. Každý deň je príležitosť. A že na konci už vlastne ani nie je každý deň.“ Bol si rozvážny a odvážny. Obdivuhodne odvážny. Neváhal si skočiť s vôľou zachrániť kamaráta. Žiaľ, príroda bola silnejšia a svet tak v jednom okamihu prišiel o dvoch mladých ľudí. Nám, ktorí sme mali tú možnosť spoznať Ťa, želám, aby si bol pre nás inšpiráciou. V rozdávaní radosti a láskavosti, lebo tej si mal vždy plné srdce.“ 


Smúti každý, kto mal možnosť Andreja spoznať. Zatvorená ostala aj prevádzka Cremì gelato&caffè Trnava, ktorej zamestnanci sa spamätávajú z tejto tragickej správy. Pod príspevkom na sociálnej sieti sa ozýva množstvo zákazníkov, ktorým Andrej svojím prístupom zakaždým vyčaril úsmev na tvári. „Vyjadrujem hlbokú a úprimnú sústrasť, ťažko sa dajú nájsť vhodné slová podpory s prianím veľa síl…“ odkazujú zákazníci.



Článok môžete dočítať zadarmo, ale môžete nás aj podporiť.

Prispejte nám na kávu, nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Chcem prispieť

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook/Dominik Cira