×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Proti Spartaku sa v sobotu postaví anglický Aston Villa. Polícia je v pohotovosti, môžu nastať obmedzenia v doprave


Foto: Proti Spartaku sa v sobotu postaví anglický Aston Villa. Polícia je v pohotovosti, môžu nastať obmedzenia v doprave
Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský krajPolícia SR - Trnavský kraj

V sobotu 20. júla o 16:00,hod. privíta trnavský futbalový štadión Antona Malatinského anglický klub Aston Villa FC na prípravnom zápase proti domácemu FC Spartak Trnava. Hoci zápas nie je klasifikovaný ako rizikový, polícia informuje, že nezanedbáva bezpečnostné opatrenia a bude pozorne dohliadať na celé dianie.

Organizátori neoznačili zápas medzi Spartakom Trnava a Aston Villou za rizikový, no napriek tomu polícia prijala opatrenia, ktoré zabezpečia bezpečný priebeh udalosti. Na bezpečnosť bude dohliadať dostatočný počet policajtov, ktorí budú usmerňovať dopravu v okolí štadióna a dohliadať na verejný poriadok.

K uzávere ulíc v okolí štadióna by nemalo dôjsť, no môžu nastať obmedzenia v doprave, preto je dôležité, aby občania a vodiči rešpektovali pokyny polície. Bezpečnosť a plynulosť dopravy sú prioritou, preto sa odporúča plánovať si cestu s dostatočným predstihom a zvážiť alternatívne trasy.

Polícia zároveň žiada fanúšikov, aby sa správali športovo a rešpektovali pravidlá a pokyny polície nielen počas zápasu, ale aj v meste pred a po jeho skončení. 

Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský krajPolícia SR - TT