×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Na týchto zastávkach vám autobus dočasne nezastaví. MHD bude musieť využiť obchádzku kvôli výkopovým prácam


Foto: Na týchto zastávkach vám autobus dočasne nezastaví. MHD bude musieť využiť obchádzku kvôli výkopovým prácam Foto: Facebook/Mesto Trnava

Od pondelka 22. júla od 7:00 do nedele 11. augusta do 20:00 sa vodiči nákladných vozidiel a autobusov v Trnave musia pripraviť na dočasnú zmenu organizácie dopravy. Križovatka ulíc Jána Bottu a Študentskej bude uzatvorená kvôli výkopovým prácam, čo si vyžiadalo zavedenie obchádzkovej trasy a úpravu trasy autobusových liniek.

Nákladné vozidlá a autobusy budú musieť využiť obchádzkovú trasu, ktorá povedie zo Študentskej ulice cez Ulicu Štefana C. Parráka, Štúrovu a Jána Bottu. Jednosmerná Ulica Štefana C. Parráka v úseku od Ulice Štúrova po Ulicu Juraja Fándlyho bude mať dočasne otočený smer, zákaz vjazdu bude platný od Ulice Štúrova a povolený bude vjazd z Ulice Juraja Fándlyho.

Zdroj: Facebook/Mesto Trnava

Čo to znamená pre vodičov a cestujúcich?

Pre cestujúcich MHD bude dôležité sledovať aktuálne informácie o zmenách v trasovaní autobusov, aby sa predišlo nepríjemnostiam. Vodičom sa odporúča rešpektovať obchádzkové trasy a pripraviť sa na možné zdržania.

Počas uzávery dôjde aj k dočasným zmenám v trasovaní autobusových liniek číslo 3, 5, 6 a 16:

  • Smer na Prednádražie - zastávka Študentská, ZŠ v smere na Ulicu Jána Bottu bude premiestnená na Ulicu Štefana C. Parráka.
  • Smer do centra - zastávka Študentská, ZŠ bude obsluhovaná ako obvykle, pretože pri ceste späť nedôjde k zmene trasovania.

Prečítajte si viac:



Zdroj: Facebook/Mesto Trnava