FOTO: Zápas leta Spartak vs. Aston Villa si nenechalo ujsť viac ako 16-tisíc fanúšikov


Zaplnené tribúny na štadióne vytvorili hráčom skvelú atmosféru

FOTO: Zápas leta Spartak vs. Aston Villa si nenechalo ujsť viac ako 16-tisíc fanúšikov
Galéria: 16 fotiek
Foto: FB/Trnava moje mesto

Posledný prípravný zápas alebo aj zápas leta. Duel proti štvrtému celku minulej sezóny Premier League – Aston Villa, odštartovali zverenci Michala Gašparíka skutočne svižne a v dobrom tempe. Zaplnené tribúny na Štadióne Antona Malatinského už od úvodu vytvorili hráčom skutočne skvelú atmosféru a hnali ich dopredu.

Náznaky šancí prišli na strane Spartaku hneď od úvodu, keď sme sa pokúšali prekonať obranu súpera najmä nahrávkami na krídla alebo centrovanými loptami do pokutového územia. Hostia ale dokázali všetky pokusy eliminovať.



Hluchší úsek prišiel na začiatku druhej 15-minútovky ale KOTEL dirigoval svoju hru na tribúnach a robil všetkým priam zimomriavkovú atmosféru. Ako sa vyjadril prezident klubu Peter Macho na predsezónnej tlačovke – Spartak pred plnými tribúnami hrá najlepší futbal a dokáže vzdorovať tým najlepším.

Najväčšia šanca pre Spartak prišla v 66. minúte po zakončení Ahla, brankár Olsen bol ale pozorný. V 70. minúte sme boli svedkami tradičného chorea v podaní ULTRAS a celého štadióna. V 80. minúte išiel dole z ihriska Filip Trello a nahradil ho ďalší talentovaný mladík Dávid Bukovský.

Domáci hráči mali v závere viaceré strelecké pokusy, žiaden z nich ale výrazne neohrozil brankára hostí. Zápas nakoniec skončil 0:3 pre Aston Villa FC. Na zápas sa prišlo pozrieť 16 094 divákov.





Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj