Potvrdené: Cyntia z Veľkého Medera bola zavraždená. Jej partner, bývalý kriminalista, je obvinený z vraždy


Vyšetrovateľ obvinil jej partnera z vraždy

Foto: Potvrdené: Cyntia z Veľkého Medera bola zavraždená. Jej partner, bývalý kriminalista, je obvinený z vraždy Foto: unsplash.com

Prípad mŕtvej Cyntie, ktorú našla polícia zabalenú v igelite v jej dome vo Veľkom Mederi má dohru. Podľa najnovších informácií vyšetrovateľ obvinil jej partnera, bývalého kriminalistu, Juraja Csiffaryho z vraždy Cynthie Simsik. Podľa obvinenia mal matku dvoch detí uškrtiť lanom, zabaliť do fólie a umiestniť do vodovodnej šachty pod pieskovisko, kde sa hrávala ich spoločná dcéra, informuje Startitup.

Podľa dostupných informácií sa bývalý príslušník kriminálneho úradu Finančnej správy priznal k hroznému činu minimálne trom rodinným príslušníkom, ktorí to následne vypovedali pred vyšetrovateľom. Vyšetrovateľ podľa informácií dnes ráno podal návrh na väzobné stíhanie priateľa Cynthie Simsik. Tento návrh musel byť podaný do siedmej hodiny ráno, inak by musel byť prepustený na slobodu.

Jej partner prišiel s čudnou verziou príbehu

Policajti aj dobrovoľníci ju od stredy minulého týždňa. Matka dvoch detí však bola celú dobu mŕtva v dome, kde žila so svojím partnerom. Ten ľuďom, ktorí ju hľadali povedal, že v dome všetko prezrel a nenašiel ju. V pondelok (22. 7.) však podľa informácií na polícii uviedol inú verziu udalostí. Tvrdil, že ju našiel obesenú, spanikáril, zvesil ju, starostlivo zabalil do igelitu a nechal na ich pozemku, informujú TV Noviny.

Telo mŕtvej Cyntie bolo nájdené v noci, z nedele na pondelok, v jednom z rodinných domov vo Veľkom Mederi. Policajti na mieste potvrdili, že išlo o ženu, ktorej nezvestnosť polícii nahlásil minulú stredu jej rodinný príslušník. Tá bola podľa informácií nezvestná od 18. júla. Cyntia v minulosti pôsobila ako hádzanárka v maďarskom športovom klube.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu