Multifunkčné ihrisko na Spádovej v Seredi je bezpečnejšie. Na podnet obyvateľov mesto zvýšilo na ihrisku oplotenie


Multifunkčné ihrisko v Seredi je bezpečnejšie. Mesto mu zvýšilo oplotenie

Foto: Multifunkčné ihrisko na Spádovej v Seredi je bezpečnejšie. Na podnet obyvateľov mesto zvýšilo na ihrisku oplotenie Foto: FB/Mesto Sereď

Futbalové ihrisko na Spádovej v Seredi je po novom bezpečnejšie. Mesto sa mu na podnet obyvateľov rozhodlo zvýšiť oplotenie, čím sa zvýšila bezpečnosť ostatných obyvateľov či detí nachádzajúcich sa v blízkosti ihriska.

Nakoľko sa ihrisko nachádza hneď vedľa detského ihriska Žihadielko, tak lopta od športovcov už niekoľkokrát preletela pôvodné oplotenie a skončila práve na susednom ihrisku, na čo obyvatelia ihneď upozornili mesto a žiadali, aby s tým niečo urobili.

„Na toto nás upozornili rodičia malých detí. Vybudovanie vyvýšeného oplotenia od strany detského ihriska sme kvôli bezpečnosti zrealizovali prakticky ihneď. V druhej etape sme túto multifunkčnú plochu vybavili aj na opačnej strane vyvýšeným oplotením,“ uviedol Marián Šišo z mestského úradu v Seredi.

FB/Mesto Sereď

Na multifunkčnom ihrisku je tak aktuálne zvýšené oplotenie, ktoré zabráni opätovnému preletu lopty z futbalového ihriska na susedné detské ihrisko Žihadielko. Toto opatrenie zvyšuje bezpečnosť a komfort pre všetkých návštevníkov.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj