Mládežnícky piatoček pod gaštanmi: Trnavské kapely zahrajú na Proma Frajdej, vstup je zdarma


Mládežnícky piatoček s kapelami: Letný večer plný hudby v Sade A. Bernoláka

Foto: Mládežnícky piatoček pod gaštanmi: Trnavské kapely zahrajú na Proma Frajdej, vstup je zdarma Foto: Zaži v Trnave

Už zajtra 2. augusta sa v Sade Antona Bernoláka o 20.00 hod. uskutoční podujatie s názvom Proma Frajdej, známe tiež ako mládežnícky piatoček pod gaštanmi v sade Antona Bernoláka. Tento rok sa návštevníci môžu tešiť na dve mladé trnavské kapely, ktoré rozprúdia večer svojou hudbou.

Prvým zoskupením je BeatRoot, nová kapela, ktorá vám prinesie energetický mix modernej tvorby v štýle 80. rokov. Tento projekt, zložený zo skúsených hudobníkov, sľubuje bohaté kompozície s výraznou inštrumentalizáciou. „Živelné a nekompromisné aranžmány nútia hudobníkov ísť na hranice svojich možností, čo v súhre s vysoko cenenou schopnosťou improvizácie sľubujú vzrušujúce a originálne divadlo na každom z vystúpení,“ informujú organizátori.

Druhou kapelou večera bude Cavedive, ktorá svojím štýlom kombinuje klasický rock a prvky raných rokov nového milénia. Frontman Graeme Mark Donaldson so svojím spevom a gitarou pridáva kapele osobitý charakter. Ako tradične, atmosféru podujatia doplnia aj osviežujúce letné drinky. Vstup na akciu je zdarma, takže každý si môže prísť vychutnať hudbu a príjemnú atmosféru.




Žilina
Prešov
Nitra
Nitra
Bratislava
Žilina
Trenčín
Prešov
Košice
Košice
Trenčín
Banská Bystrica
Banská Bystrica
Bratislava