Chcete si zahrať vo filme o Duchoňovi? V Chtelnici hľadajú komparzistov s autentickým vzhľadom 70. rokov


Film o Karolovi Duchoňovi: Hľadajú komparzistov so štýlom 70. a 80. rokov

Foto: Chcete si zahrať vo filme o Duchoňovi? V Chtelnici hľadajú komparzistov s autentickým vzhľadom 70. rokov Foto: istock.com

Obec Chtelnica na sociálnej sieti informuje o pripravovanom natáčaní filmu o legendárnom spevákovi Karolovi Duchoňovi, ktoré sa bude zameriavať na jeho obdobie svadby. Produkcia hľadá komparzistov, ktorí by pomohli oživiť atmosféru 70. a 80. rokov, a preto kladú dôraz na autentické vzhľady účesov a módneho štýlu tej doby.

Filmári hľadajú mužov s vlasmi dlhšími ako 5 cm, ktorí nemajú vyholené boky ani zadnú časť krku. Ženy by nemali mať tetované obočie, melír ani gélové nechty. Vek účastníkov nie je dôležitý. Záujemcovia, ktorí spĺňajú tieto podmienky, môžu poslať aktuálnu fotografiu spolu s kontaktným telefónnym číslom na číslo 0903 426 285 prostredníctvom WhatsAppu alebo SMS.

Natáčanie sa uskutoční 12. a 13. augusta, pričom účastníci môžu byť k dispozícii iba na jeden z týchto dní. Účasť na natáčaní je honorovaná, avšak konkrétna suma nie je uvedená. Tento projekt ponúka príležitosť stať sa súčasťou tvorby filmu o jednom z najvýznamnejších spevákov slovenského hudobného scény.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj