FOTO: Futbalový zápas FC Spartak vs. FK Sarajevo skončil na výbornú. Boli ste?


Stredajší večer patril zápasu 2. predkola Konferenčnej ligy

FOTO: Futbalový zápas FC Spartak vs. FK Sarajevo skončil na výbornú. Boli ste?
Galéria: 6 fotiek
Foto: FB/FC Spartak Trnava

Včera sa v Trnave odohral futbalový zápas medzi FC Spartak a FK Sarajevo. Počas tohto zápasu išlo o postup do 3. predkola Konferenčnej ligy. Stredajší večer tak patril zápasu 2. predkola Konferenčnej ligy.

Od začiatku duelu do toho išli oba tímy aktívne a diváci videli zaujímavý futbal. Obrovská radosť prepukla v 15. minúte, keď skúsený Michal Ďuriš využil vynikajúci pas z ľavej strany od Mikoviča. Vtedy padol prvý gól 1:0. V aktívnej hre pokračoval FC Spratak aj naďalej a mali ďalšie náznaky šancí. Druhý gól zápasu padol v 42. minúte, keď Michal Ďuriš, ktorý bol v skvelej forme, zvýšil skóre na 2:0.


Gólový stav zápasu definitívne uzavrel v 94. minúte Patrick Karhan po prihrávke od Picha. Týmto výsledkom FC Spartak postúpili do 3. predkola Konferenčnej ligy.

Zápasu sa obišiel bez zásahu policajtov

Policajti neevidujú za včerajší deň, v súvislosti s rizikovým medzinárodným futbalovým zápasom, žiadne protiprávne konanie ani iné narušenie verejného poriadku. Nebolo preto potrebné, aby polícia vykonala voči domácim či hosťujúcim fanúšikom služobný zákrok.





Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj