Aplikácia DataMesta prichádza v Trnave s novinkou. Nová funkcia umožňuje nájsť najbližší parkovací automat


V mapke na DataMesta pribudla novinka: Hľadanie parkovacích automatov

Foto: Aplikácia DataMesta prichádza v Trnave s novinkou. Nová funkcia umožňuje nájsť najbližší parkovací automat Foto: FB/Mesto Trnava

Mesto Trnava pokračuje v modernizácii služieb a ponúka občanom novú možnosť pohodlného platenia miestnych daní a poplatkov prostredníctvom webovej aplikácie DataMesta. Táto inovácia je súčasťou snahy trnavskej samosprávy uľahčiť administratívne povinnosti občanov a rozšíriť ponuku elektronických služieb mestského úradu.

Najnovšie v mapke na DataMesta pribudla ďalšia vrstva, ktorá v prípade potreby uľahčí hľadanie najbližšieho parkovacieho automatu. „Ak si vo webovej aplikácii DataMesta kliknete na „MAPA“ a následne na ikonku vpravo hore, ktorá znázorňuje vrstvy, môžete si sami zvoliť, aké vrstvy chcete mať na mape viditeľné,“ uvádza mesto.

V týchto dňoch bola na mapu mesta pridaná nová vrstva s označením „Parkovacie automaty“, ktorá vám poskytne prehľad o umiestnení všetkých parkovacích automatov. Táto nová funkcia vám umožní ľahko a rýchlo nájsť najbližší parkovací automat, čím sa eliminuje obava, že v prípade potreby nebudete mať kde zakúpiť parkovací lístok.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu