V Senici pribudli nové polopodzemné kontajnery. Nádoby na odpad sú päťnásobne väčšie ako doterajšie mobilné


Na Hollého ulici je celkovo zabudovaných 12 nových kontajnerov

Foto: V Senici pribudli nové polopodzemné kontajnery. Nádoby na odpad sú päťnásobne väčšie ako doterajšie mobilné Foto: FB/Mesto Senica

Počas leta mesto Senica finišuje s prácami na ďalšom stojisku s polopodzemnými kontajnermi, tentokrát na Hollého ulici. Polopodzemné kontajnery prinášajú množstvo výhod, vrátane väčšej kapacity a lepšej estetiky, čím prispievajú k zlepšeniu kvality života pre miestnych obyvateľov.

Nádoby na komunálny odpad na Hollého ulici sú päťnásobne väčšie ako doterajšie mobilné 1100-litrové nádoby, čo znamená, že pojmú omnoho viac odpadu a znížia frekvenciu vyprázdňovania. Nádoby na triedený odpad majú trojnásobne väčší objem, čo podporuje recykláciu a uľahčuje triedenie odpadu priamo pri zdroji. Na Hollého ulici je celkovo zabudovaných 12 kontajnerov, všetky vybavené čipom na signalizáciu naplnenosti, čo umožňuje efektívnejšie riadenie zberu odpadu.

FB/Mesto Senica

Mesto verí, že nové stojisko prispeje k čistejšiemu a usporiadanejšiemu prostrediu pre všetkých obyvateľov. Polopodzemné kontajnery nielen zlepšia vizuálny vzhľad ulice, ale aj minimalizujú problémy spojené s preplnenými nádobami a nepríjemným zápachom. Obyvatelia tak budú môcť využívať moderné a hygienické riešenie odpadového hospodárstva, ktoré podporuje udržateľný rozvoj a zodpovedné správanie voči životnému prostrediu.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Nitra
Žilina
Bratislava
Nitra
Prešov
Trenčín
Trenčín
Košice
Prešov
Žilina
Bratislava
Banská Bystrica
Košice
Banská Bystrica