Trnavskí policajti zadržali dílerov drog. Zaistili viacero plastových vreciek s metamfetamínom


Polícia zaistila na slobode dvoch mužov a mladú 25-ročnú ženu

Foto: Trnavskí policajti zadržali dílerov drog. Zaistili viacero plastových vreciek s metamfetamínom Foto: ilustračné/Facebook/Polícia SR - Košický kraj

Ďalší úspech si na svoje konto pripísali policajti z trnavskej krajskej kriminálnej polície. Počas akcie zadržali hneď troch dílerov.

Policajti, v súčinnosti s bratislavským PPÚ, vykonali akciu zameranú na drogovú trestnú činnosť. Okrem prehliadky dvoch vozidiel a garáže v obci neďaleko Trnavy, vykonali aj domovú prehliadku v jednom z bytov priamo v meste Trnava. Práve pri nej obmedzili na osobnej slobode dvoch mužov vo veku 44 a 27 rokov, a mladú, len 25-ročnú ženu.


Počas akcie sa policajtom podarilo zaistiť aj viacero plastových vreciek s bielou kryštalickou látkou. Analýza potvrdila, že ide o metamfetamín. Všetky tri osoby mali s drogou obchodovať a predávať ju ďalším, minimálne štyrom „zákazníkom“.

Krajský vyšetrovateľ trojicu obvinil zo zločinu neoprávnenej výroby a obchodovania s omamnou látkou a psychotropnou látkou spolupáchateľstvom. Zároveň podal podnet na návrh na ich väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny im tak môže hroziť väzenie na 7 až 15 rokov. Starší z mužov už bol za drogovú trestnú činnosť v minulosti dokonca právoplatne odsúdený.