AKTUALIZOVANÉ: Po nehode smetiarskeho auta s osobným v Trnave skončilo auto v plameňoch. Šoféra previezli do nemocnice


Dopravná nehoda v Trnave si vyžiadala auto v plameňoch a zranenú osobu

Foto: AKTUALIZOVANÉ: Po nehode smetiarskeho auta s osobným v Trnave skončilo auto v plameňoch. Šoféra previezli do nemocnice Foto: FB/Trnava moje mesto

Včera v ranných hodinách došlo v Trnave na Golianovej ulici k nehode, pri ktorej začalo horieť osobné auto. K nehode došlo medzi smetiarskym a osobným autom, pričom vodič smetiarskeho auta nedal prednosť v jazde vodičovi osobného auta.

Pri nehode zrejme došlo k poruche osobného auta, ktoré následne začalo horieť. Na mieste zasahovali policajti aj hasiči. Podľa informácií svedkov nehody bol šofér prevezený do nemocnice.

FB/Trnava moje mesto


„Pred 11:00 hod. prišlo k dopravnej nehode osobného motorového vozidla a nákladného vozidla, pri ktorej sa zranila jedna osoba. Po zrážke prišlo k následnému požiaru motorového vozidla,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Lena Košťálová.

Na mieste nehody zasahovalo 6 hasičov z Trnavy s dvoma kusmi hasičskej techniky. Odhadovaná škoda je od 15 tisíc eur.

Vodič nákladného auta pravdepodobne nedal, pri odbočovaní vľavo, prednosť oproti idúcemu autu Škoda Fabia. Pri čelnej zrážke sa zranil vodič z osobného auta a musel byť prevezený do trnavskej nemocnice. Policajti vykonali s vodičom nákladného auta dychovú skúšku, s negatívnym výsledkom. Druhému vodičovi bola dobratá krv. Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania,“ uviedla Zlatica Antalová z KR PZ Trnava.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj