Mladík zrazil na zem ženu na trnavskej železničnej stanici. Tá ďakuje dobrým ľuďom, ktorí jej pomohli namiesto neho


Foto: Mladík zrazil na zem ženu na trnavskej železničnej stanici. Tá ďakuje dobrým ľuďom, ktorí jej pomohli namiesto neho Foto: Ilustračná/Freepik

Nepríjemné situácie či incidenty dokážu v ľuďom zarezonovať. Najmä keď sa jedná o situáciu, za ktorú nemohli a spôsobila ju iná osoba, ktorá dokonca po incidente bez slova odišla. Takáto situácia sa stala v stredu popoludní na železničnej stanici Trnavčanke, ktorá sa s nemilou skúsenosťou podelila na facebookovej skupine.

Príspevkom nechcela iba poukázať na situáciu, ale zároveň sa chcela poďakovať okoloidúcim ľuďom, ktorí jej po incidente pomohli. „Stala sa mi taká nemilá vec, že jeden mladý muž ma doslova zostrelil na zem a odišiel bez toho, aby sa spýtal na môj zdravotný stav. Postavili ma na nohy, pomohli mi pozbierať osobné veci. Našťastie sa to obišlo bez vážnych zranení, len jedna obrovská modrina mi bude pripomínať, čo sa stalo. Ešte raz všetkým ĎAKUJEM,“ napísala Adriana v príspevku.

Viacero známych sa pod príspevkom staršej dámy zaujímalo o jej zdravotný stav a dúfali, že sa jej nič vážne nestalo. Ako im pani Adriana napísala, po incidente jej ostala jedna modrina na ramene, ktorá sa ukázala za hodinu.

„Ľudia sa ponáhľajú a bezohľadne idú za svojim, nehľadiac ani doprava, ani doľava,“ reagovala na príspevok Anna. „Snáď sa to dotyčnému vráti v správny čas a stretne sám seba,“ komentovala Ingrid.