Rodičia zavraždenej mamičky Cyntie ušli aj s vnúčatami za hranice a prosia o finančnú pomoc na právnika


Rodina zavraždenej Cyntie teraz prosí ľudí o finančnú pomoc

Foto: Rodičia zavraždenej mamičky Cyntie ušli aj s vnúčatami za hranice a prosia o finančnú pomoc na právnika Foto: FB/Papp László - blog

Len pred pár týždňami sa vo Veľkom Mederi odohrala tragédia, pri ktorej zomrela mladá mamička a bývalá hádzanárka Cyntia Simsik. Podľa obvinenia mal matku dvoch detí uškrtiť lanom jej priateľ Juraj Csiffary, zabaliť do fólie a umiestniť do vodovodnej šachty pod pieskovisko, kde sa hrávala ich spoločná dcéra.

Rodina zavraždenej Cyntie teraz prosí ľudí o pomoc. Momentálne robia všetko, čo je v ich silách, aby pomohli vyšetrovacím orgánom postaviť vraha pred súd. Starí rodičia aj s vnúčatami pred strachom ušli do zahraniča a na boj za spravodlivosť si najali právnika.


„Starí rodičia neboli pripravení na takúto tragédiu a s ich súhlasom a autoritou žiadame verejnosť o pomoc, aby spojila svoje sily a pomohla im v ich boji,“ uvádza sa v príspevku.


Rodina si vytvorila bankový účet, kde verejnosť prosí o finančnú podporu k zvládnutiu tejto ťažkej životnej situácie: MÁRIA SIMSIK - Simsik Cyntia IBAN: SK37 1100 0000 0029 3189 2253.

Čo sa v osudný deň stalo?

Telo mŕtvej Cyntie bolo nájdené v noci, z nedele na pondelok, v jednom z rodinných domov vo Veľkom Mederi. Cyntia Simsik bola najprv nahlásená ako nezvestná. Jej zabalené telo, ukryté v dome, však našli policajti po tom, ako prišiel na políciu vypovedať jej partner, bývalý kriminalista finančnej správy.

Policajti našli mladú ženu po tom, čo jej partner, 44-ročný Juraj, prišiel polícii so svojim právnikom oznámiť, že jej zmiznutie sa v skutočnosti nestalo. Podľa otca mladej ženy práve jej priateľ najskôr polícii aj jej otcovi oznámil, že sa Cyntia obesila. Po tom, čo ju uvidel, sa vraj zľakol, zvesil ju, obmotal igelitom a ukryl pod pieskoviskom.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj