VIDEO: Cyklista v Senici poškodil zaparkované auto a bez stopy zmizol, polícia hľadá vinníka


Polícia pátra po mužovi, ktorý po nehode opustil miesto bez oznámenia

Foto: VIDEO: Cyklista v Senici poškodil zaparkované auto a bez stopy zmizol, polícia hľadá vinníka Foto: Polícia SR - Trnavský kraj

Dopravní policajti zo Senice vyšetrujú kurióznu dopravnú nehodu, ktorá sa odohrala v pondelok 12. augusta na ulici SNP v meste Senica. Krátko po 16.30 hod. došlo k incidentu, pri ktorom neznámy cyklista narazil do zaparkovaného vozidla VW Arteon a následne z miesta nehody ušiel.

Podľa predbežných informácií od polície cyklista smeroval k miestnemu cintorínu, keď pravdepodobne prestal venovať pozornosť situácii na ceste. Pri jednom z rodinných domov nezvládol riadenie a zozadu narazil do zaparkovaného auta. Náraz spôsobil na vozidle poškodenie, ktorého rozsah zatiaľ nie je známy.


Zarážajúce je, že po nehode cyklista neprejavil záujem vyriešiť situáciu na mieste. Namiesto toho, aby kontaktoval majiteľa poškodeného vozidla alebo políciu, krátko si prezrel vzniknutú situáciu a následne opäť nasadol na svoj bicykel a z miesta odišiel.

Polícia teraz hľadá svedkov tejto udalosti a žiada verejnosť o pomoc pri identifikácii cyklistu. Podľa opisu išlo o muža, ktorý jazdil na čierno-modrom bicykli s výraznou žltou fľašou. Každý, kto cyklistu spoznal alebo má akékoľvek relevantné informácie týkajúce sa tejto dopravnej nehody, je vyzvaný, aby sa prihlásil na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Senici. Informácie je možné poskytnúť aj prostredníctvom bezplatného čísla 158 alebo súkromnej správy na oficiálnej Facebookovej stránke polície.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj