FOTO: Trnavský kraj zasiahli silné búrky. Hasiči odčerpávali vodu aj odstraňovali popadané stromy a strhnuté strechy


Hasiči v Trnavskom kraji mali včera plné ruky práce. Zasahovali 38-krát

FOTO: Trnavský kraj zasiahli silné búrky. Hasiči odčerpávali vodu aj odstraňovali popadané stromy a strhnuté strechy
Galéria: 8 fotiek
Foto: FB/DHZ Madunice

V súvislosti s poveternostnou situáciou zasahovali dňa 20. augusta 2024 (od 6:00 hod.) do 21. augusta 2024 (do 6:00 hod.) príslušníci Hasičského a záchranného zboru a členovia dobrovoľných hasičských zborov obcí Trnavského kraja celkom 38-krát.

Príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Piešťanoch zasahovali 13-krát, príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave 9-krát. Členovia dobrovoľných hasičských zborov miest a obcí Veľké Kostoľany 7-krát, Leopoldov, Štvrtok na Ostrove, Veľká Paka Hlohovec po 2-krát, Madunice, Cífer, Malženice, Bučany po 1-krát.


Hasiči odstraňovali popadané a naklonené stromy ohrozujúce plynulosť a bezpečnosť premávky, strhnuté elektrické vedenia a strhnuté časti striech. Taktiež odčerpávali nahromadenú vodu z pivničných priestorov a cestných komunikácií.

Celkom zasahovalo 14 príslušníkov Hasičského a záchranného zboru a 44 členov dobrovoľných hasičských zborov miest a obcí. Na odstránenie následkov bolo nasadených 14 kusov hasičskej techniky.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj