Na sídlisku v Piešťanoch to vyzeralo ako po veľkej hádke. Obyvatelia sa nestačili diviť neporiadku pri paneláku


Piešťanci si všimli veľký neporiadok pri paneláku. Čomu to prisudzujú?

Foto: Na sídlisku v Piešťanoch to vyzeralo ako po veľkej hádke. Obyvatelia sa nestačili diviť neporiadku pri paneláku Foto: FB/Mesto Piešťany - To Najlepšie z Piešťan

Obyvatelia Piešťan sa dnes v poobedných hodinách nestačili diviť. Na jednom zo sídlisk si totiž všimli obrovský neporiadok. Pri jednom z činžiakov boli po zemi pohádzané veci, medzi ktorými bolo možné nájsť kufor, hadicu od vysávača, knihy či vankúše.

Na neporiadok upozornil obyvateľ Piešťan, ktorý na facebookovej skupine uverejnil niekoľko fotografii neporiadku pri činžiaku. „Priatelia, nehádžte tie veci z okna! Pozrite ako to tu teraz vyzerá!“ napísal v príspevku.

FB/ Mesto Piešťany - To Najlepšie z Piešťan


Pod príspevkom sa rozprúdila obrovská debata, kde ľudia komentovali neporiadok. Mnohí zostali z fotografii prekvapení a nechápali, ako sa to mohlo stať. „To sa ako stalo? Nerozfúkal to vietor od kontajnerov? Či naozaj si nejaký majster robí dobrý deň a vyhadzuje to z balkóna,“ napísala Lea. „Kúsok odtiaľ je kontajnerové stojisko a v nedeľu, aj počas noci, fúkal silný vietor. Pravdepodobne rozfúkané vrecia s odpadom, voľne položené pri nádobách,“ komentoval Ján.

Hoci si niektorí mysleli, že veci rozfúkalo z neďalekého smetiska, väčšina ľudí to prisudzovala silnej hádke„Skôr to vyzerá na nejakú brutál hádku. Žehlička, telka, kufre,“ uviedol užívateľ Ján. „To vyzerá na partnerskú hádku,“ napísala ďalšia užívateľka.

Medzi komentármi sa nachádzajú aj dva, ktoré hovoria o psychickom zrútený ženy, ktorá v danom paneláku býva„To prináša dnešná doba. Pani sa psychicky zrútila,“ komentoval Jozef. „Je mi tej pani úprimne ľúto. Skúste svoje príspevky zmierniť, môže sa to stať každému. Dúfam, že bude v poriadku,“ napísal Jaroslav.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Žilina
Prešov
Košice
Banská Bystrica
Bratislava
Nitra
Prešov
Žilina
Trenčín
Trenčín
Banská Bystrica
Košice
Bratislava
Nitra