Konflikty o hokejbalové ihrisko počas letných prázdnin v Piešťanoch vyrieši nový rezervačný systém


Piešťany zavádzajú nový rezervačný systém pre hokejbalové ihrisko

Foto: Konflikty o hokejbalové ihrisko počas letných prázdnin v Piešťanoch vyrieši nový rezervačný systém Foto: Mesto Piešťany

Mesto Piešťany sa rozhodlo aktívne reagovať na rastúce problémy spojené s využívaním hokejbalového ihriska, ktoré sa nachádza v mestskom parku. V posledných mesiacoch, najmä počas letných prázdnin, zaznamenali miestni úradníci a obyvateľstvo výrazný nárast záujmu o toto športovisko. Tento zvýšený záujem často vedie k rôznym konfliktom a napätiam medzi športovými nadšencami, ktorí sa snažia zabezpečiť si priestor na hranie hokejbalu.

Aby sa predišlo týmto nedorozumeniam a zabezpečila plynulá a bezproblémová prevádzka ihriska, mesto Piešťany sa rozhodlo implementovať nový rezervačný systém. Tento nový prístup má za cieľ garantovať spravodlivý prístup k športovisku pre všetkých záujemcov, čím sa má zabrániť zbytočným sporom a zároveň umožniť efektívnejšie využívanie ihriska.

Pre tých, ktorí majú záujem o využívanie hokejbalového ihriska v Mestskom parku v Piešťanoch, je k dispozícii možnosť rezervácie prostredníctvom špeciálneho online odkazu. Tento rezervačný systém môžete využiť prostredníctvom nasledujúceho linku: https://www.sluzbymesta.sk/rychle-odkazy/mestske-sportoviska/hokejbalove-ihrisko-park/. 



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj