AKTUALIZOVANÉ: Nezvestná Denisa Csölleová sa našla, pátranie malo šťastný koniec


Polícia našla nezvestnú 14-ročnú Denisu Csölleovú z Dunajskej Stredy

Foto: AKTUALIZOVANÉ: Nezvestná Denisa Csölleová sa našla, pátranie malo šťastný koniec Foto: Záchranný systém Slovensko

Záchranný systém Slovensko spustil pátranie po 14-ročnej Denise Csölleovej, ktorá bola naposledy videná včera v okrese Dunajská Streda. Polícia SR vyhlásila pátranie 1. septembra 2024. Vyhlásenie o pátraní vydalo Okresné riaditeľstvo Policajného zboru Dunajská Streda, ktoré apelovalo na verejnosť o pomoc pri nájdení nezvestného dievčaťa.

V čase zmiznutia mala Denisa na sebe červené tielko, krátke krémové nohavice a nosila čiernu dámsku tašku cez plece. Polícia upozorňovala, že akýkoľvek pohyb alebo informácia o Denise môže byť kľúčová pre úspešné ukončenie pátrania.

Šťastný koniec pátrania

Dobrá správa prišla v noci na dnes, keď sa Denisa Csölleová úspešne našla. Vďaka rýchlej reakcii a spolupráci Občianskej stráže Slovenskej republiky a Záchranného systému Slovensko bolo dievča vypátrané v zdraví. Po náročných hodinách pátrania sa potvrdilo, že Denisa je v poriadku, a mala šťastný koniec.


Záchranný systém Slovensko a Polícia SR vyjadrili poďakovanie všetkým, ktorí sa podieľali na pátraní, vrátane občanov, ktorí poskytli cenné informácie vedúce k rýchlemu nájdeniu Denisy. Tento prípad je pripomienkou dôležitosti spolupráce medzi verejnosťou a záchrannými zložkami v prípadoch nezvestných osôb.

V prípade, že by sa niekto ocitol v podobnej situácii, Polícia SR a Záchranný systém Slovensko pripomínajú dôležitosť okamžitého nahlásenia akýchkoľvek informácií, ktoré môžu prispieť k nájdeniu nezvestných osôb. Včasná reakcia môže byť kľúčová pre šťastný koniec pátrania.




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj