×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

D1 dnes ochromili dve nehody. Diaľnica v smere do Trnavy bola dlhší čas neprejazdná


Foto: D1 dnes ochromili dve nehody. Diaľnica v smere do Trnavy bola dlhší čas neprejazdná Foto: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj

 

Ranná cesta z Bratislavy do Trnavy sa pre vodičov výrazne skomplikovala. Krátko po 10. hodine ráno sa na diaľnici D1 medzi Bratislavou a Voderadmi zrazil kamión s dodávkou. Obe vozidlá skončili v priekope, pri nehode sa nikto nezranil. V dôsledku nehody sa začali tvoriť rozsiahle kolóny, pričom v jednej z nich sa stala ďalšia dopravná nehoda kamiónu a osobného auta.


Pri nej došlo k zrážke zrážke osobného motorového vozidla a nákladného motorového vozidla v úseku 37 km v smere z Bratislavy do Trnavy. Na mieste sú policajti aj záchranári, jedného z vodičov museli oživovať.

V dôsledku dopravnej nehody je diaľnica D1 aktuálne uzavretá v smere do Trnavy. Polícia vodičom odporúča, aby využili alternatívnu trasu a riadili sa pokynmi polície. Príslušníci zároveň odkláňajú dopravu cez odbočku Senec - Východ.

Diaľnica D1 je aktuálne uzavretá v smere do Trnavy, vodičom odporúčame aby na prejazd využili alternatívnu trasu a aby sa riadili pokynmi polície,“ informuje polícia.

Prečítajte si viac: